Loading color scheme

Sváteční nedělní brunch v Pohostinci Karlín

Menu v nabíce se pravidelně střídá a tak i při pravidelných návštěvách je pestrost zajištěna. Součástí brunche jsou vždy dva teplé servírované chody, jeden rybí a jeden masový. Dále pak salátový a předkrmový bar, ze kterého můžete konzumovat neomezeně a pochutnat si na salátech, ale i polévce nebo variacích zeleninových a masových předkrmů. Sladká tečka na závěr nesmí chybět a i zde můžete volit z několika dezertů. V ceně brunche máte navíc kvalitní prosecco i domácí limonády. Na svůj dětský bufet, s těmi nejoblíbenějšími jídly jako jsou řízečky nebo těstoviny, se můžou těšit i malí jedlíci do 6 let, kteří mají navíc vstup zdarma. Po dobrém jídle je pro ně připravený plně vybavený dětský koutek, kde se zaručeně nudit nebudou, což ocení i rodiče, kteří si tak budou moct vychutnat brunch v klidu a pohodě.

"Naše sobotní brunche se staly velmi oblíbené a zájem je opravdu veliký. Proto mám radost, že můžeme našim hostům tento příjemný gurmánský zážitek nabídnout i ve sváteční nedělní den. Opět u nás ochutnají výběr toho nejlepšího a užijí si příjemnou atmosféru, která zde panuje" , říká šéfkuchař Pohostince Karlin Jakub Katolický.

Pro naše stálé zákazníky a labužníky nabízíme navíc věrnostní kartu YIM&PIJU, díky které získávají automaticky slevu 10% na konzumaci a to nejen v Pohostinci Karlín, ale také v Pohostinci Monarch a restauraci Gran Cru. Tuto věrnostní kartu si můžete aktivovat na našich webových stránkách nebo u manažera restaurace.