Loading color scheme

Udělejte ze svého pitného režimu designový zážitek díky nové lahvi Relax

WaterdropczRelax---image-6 I z nezbytného a leckdy úmorného hlídání množství vypitých tekutin můžete udělat příjemný zážitek. Díky prvnímu mikrodrinku na světě se budete těšit na každou další sklenici. Waterdrop má však kromě pěti skvělých příchutí plných antioxidantů a výtažků ze superpotravin ještě další originální lákadla. Nově si můžete dopřávat svůj mikrodrink v krásné designové lahvi Relax.

Praktickou lahev o objemu 550 ml zdobí červené a růžové květy. Stejný motiv najdete také na krabičce s kapslemi Relax, která pomáhá duševní rovnováze a pohodě a dodává tělu vitamíny B1, B7 a C. Lahev je k dostání také s termoobalem, který využijte v létě i v zimě. Lahev Relax se hodí též jako originální dárek. Ještě větší radost však udělá ve speciálním Relax setu se čtyřmi příchutěmi za 895 Kč.

Mikrodrink Waterdrop si teď navíc můžete pořídit ve dvou nových menších baleních již po dvou krabičkách. Minimix nabízí varianty dvou příchutí, obě po 12 kusech. Vybírat můžete ze tří variant v ceně 320 Kč. V Megamixu najdete příchutě rovnou 4. Cena balíčku je 640 Kč za 48 ks watedrop.

Malá kostka Waterdrop obsahuje velkou přidanou hodnotu pro vaše tělo. Stačí ji vhodit do vody a získáte lahodný nápoj plný výtažků ze superpotravin. Tento mikrodrink navíc neobsahuje zbytečný cukr, ani kofein. Je tak šetrný, že si ho bez starostí vychutnají těhotné ženy, děti či diabetici. Na výběr je pět originálních chutí - Focus (limeta, zelená káva, baobab), Relax (ibišek, acerola, arónie), Youth (broskev, zázvor, ženšen), Defence (brusinka, šípek, moringa) a Boost (černý rybíz, černý bez, açaí).