Loading color scheme

NEPŘÍZNIVÉ PŘÍZNAKY MENOPAUZY LZE REDUKOVAT PŘÍRODNÍ CESTOU BEZ HORMONŮ S GS MERILIN

{phocagallery view=category|categoryid=2381|imageid=8103|float=left}Když se řekne menopauza, většině žen se před očima zjeví strašák v podobě problémů, s nimiž si nedokážou účinně poradit. Jenže menopauza není zlo, které na ně příroda seslala. Jde o další období, kterým žena prochází a stává se tak celistvou. A ne nutně musí znamenat samá příkoří, stačí poslouchat své tělo a dopřát mu to, co mu chybí a co potřebuje.

Když se nad tím zamyslíte, ženy jsou neskutečně silné. O tolik silnější, než muži. Už od dospívání zažívají jednu bolest za druhou, které však všechny mají svůj smysl. První měsíčky je připravují na plodné období, skrze těhotenství a porod pak pocítí tu nepopsatelnou krásu ze zrození živé bytosti… Další metou je menopauza, která se do těla sice nezabodává tisíci jehličkami, ale přináší s sebou celou řadu nepříjemných příznaků počínaje nesoustředěností a psychickou nepohodou, přes zhoršení spánku, návaly horka a pocení až po bolesti hlavy či ztrátu chuti na sex. Smířit se s tím by ale po tom všem, čím si žena za život prošla, nebylo fér. Díky bohu, že nemusí.

Svět se mění
Nic nebývá dlouho stejné a ani v případě menopauzy tomu není jinak. S růstem životní úrovně ve vyspělých zemích se prodlužuje délka života o 30 let. Odborníci odhadují, že v následujících 2 – 10 letech se počet klimakterických žen v ČR zvýší až o 20 %. Navíc ženy procházející menopauzou už také nejsou ve stejné situaci, jako jejich maminky či babičky. Jsou na vrcholu své kariéry, doma na ně čekají děti, se svými muži otevřeně mluví o svých problémech a rády si vyrazí ven. Všechno to stihnout, když se naplno projeví problémy spojené s klimakteriem, a zachovat si psychickou pohodu zkrátka a prostě nejde.

{phocagallery view=category|categoryid=2381|imageid=8104|float=right}Jak vyzrát na negativní dopady menopauzy
Každá žena je originál a to, co trápí jednu nemusí nutně sužovat druhou. Nejčastěji se však projevují návaly horka, nadměrné pocení, poruchy spánku a s tím spojená podrážděnost, někdy až výbušnost. Pokud byste pátrali, který viník za tím vším stojí, velmi rychle narazíte na hormony. S přibývajícími roky se totiž v těle mění, vzniká nerovnováha, která se dříve či později projeví i navenek. Jednou z možností, jak bojovat proti dopadům menopauzy je hormony tělu uměle dodat. Jenže příroda má své důvody, proč zapříčiňuje jejich nerovnováhu, není tedy lepší jí naslouchat a řídit se jejími pravidly? Možná se tak vyhnete zbytečnými komplikacím, které by s hormonální léčbou mohly nastat.

Vsaďte na přírodu
Naštěstí existuje přírodní cesta bez hormonů, která funguje stejně účinně a bez vedlejších příznaků. Doplněk stravy Merilin je založený na přírodní bázi a obsahuje složky, které na základě rozsáhlé multicentrické klinické studie prokazují redukci příznaků klimaktéria až u 90% žen po 6 měsících užívání. Unikátní kombinace extraktů ploštičníku hroznatého a třezalky tečkované zmírňuje poruchy spánku a problémy s koncentrací, zlepšuje psychický stav, redukuje návaly horka a působí proti nadměrnému pocení, vápník a vitamin D3 zase zpevňují kosti. Bouři nepříjemných příznaků menopauzy tak můžete ustát v klidu a pohodě, aniž byste procházela nevysvětlitelnými výkyvy nálad a úzkostí. Doplněk stravy je bezpečný a vhodný pro dlouhodobé užívání, navíc je bez obávaných hormonů a nezpůsobuje váhový přírůstek.