Loading color scheme

Grand Cru Restaurant - představuje nové podzimní menu

Zajecihrbet Grand Cru Restaurant sestavil pro nadcházející podzimní dny speciální menu, které zaujme jednotlivými ingrediencemi, ale i jejich neobvyklou kombinací. Pojďme spolu nahlédnout pod pokličky šéfkuchařů a zjistit, na co se můžme těšit. V nabídce předkrmů si lze vybrat třeba vegetariánský pokrm, dýňový salát a makovec, doplněný o želé a brusinky. Pro znalce jsou připravené Foie gras s mandarinkou, pralinkou a brioškou. Ujít byste si neměli nechat ani křepelku s kaštany, kapustou, kdoulí a kachními škvarkami. U hlavních jídel bychom rádi vyzdvihli pečeného holuba z Anjou, který je doplněný o celerový dort, lardo špek, jablko a tonka fazole. Kdo má rád zvěřinu, určitě si pochutná na zaječím hřbetě s bramborovými noky, houbami, šípkem a mléčnou omáčkou. Oba šéfkuchaři rádi využívají i vnitřnosti, které bývají zbytečně podceňované a proto vytvořili lahodný pokrm z jehněčího ramínka, brzlíku, lilku a rajjčatového salátu.

Kdo má rád na konci menu sladkou tečku, může si dopřát například podzimní dýňový cheesecake s rakytníkem a zázvorem a nebo vsadit na lásku z dětství ovšem v mistrovském podání a to jsou dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, rumem a kefírem.

Pro vaše setkání s rodinou a přáteli nebo pro obchodní schůzku se hodí krásné prostředí a lahodné jídlo, spolu s dokonalým servisem a to je přesně to, co vám Grand Cru Restaurant může nabídnout.

Grand Cru Restaurant, místo s jedinečným genius loci, se nachází v barokním domečku, jen pár kroků od Petrského náměstí. Otevřeno má denně od 11:30 do 15 hodin a poté od 17:30 - 23 hodin. Jedná se o Fine diningovou restauraci, která nabízí mezinárodní i českou kuchyni, s důrazem na čerstvé sezónní suroviny. Restaurant Grand Cru také nabízí týdenní obědové menu, kde v nabídce nechybí výběr z předkrmů, polévka, několik hlavních jídel včetně čerstvé ryby, která je každý den jiná.