Loading color scheme

Oslavte Silvestr v Pohostinci Karlín

Pohostinec Karlín připravil na silvestrovské pohoštění jedinečné menu. Netradiční kombinace servírovaných pokrmů a bufetu potěší celou rodinu či společnost přátel.

kucharkarlin03 Obsluha vás pohostí skvělým předkrmem v podobě kachního prsa v bylinkové krustě na houbovém risottu, po kterém bude následovat stařený a pro srovnání i nestařený chuck roll steak podávaný s pečenou bramborou a pepřovou omáčkou a jako sladkou tečku na závěr si vychutnáte čokoládový fondant s vanilkovou zmrzlinou a malinovou omáčkou. Kromě servírovaných chodů budete moci celý večer využít bufet, kde na vás bude čekat dalších 14 pokrmů, a to včetně dezertů. „Na silvestrovském menu jsme pracovali velmi pečlivě. Snažili jsme se připravit pestrý výběr, který by uspokojil každého labužníka,“ podotýká šéfkuchař Pohostince Karlín Peter Halák. Bohatou nabídku plnou chutí doplní pestrá škála nápojů, které jsou v Pohostinci Karlín k dispozici, a to včetně vybraných vín i destilátů.

Na poslední chvíli si zajistit dobré místo s pohoštěním na Silvestra v Praze je skoro nemožné. Neotálejte a zarezervujte si stůl v Pohostinci Karlín. Cena menu činí 990 Kč za osobu. Rezervaci si můžete udělat na telefonním čísle +420 731 636 318.

Využít můžete navíc i nového věrnostního programu YIM & PIJU, který je určen všem labužníkům. Věrnostní kartu si můžete vyzvednout v kterékoliv z restaurací věrnostního programu, tedy Grand Cru, Pohostinec Karlín a Pohostinec Monarch. Sbírejte body, kterými pak můžete v restauracích platit.