Loading color scheme

BRAŇTE SE CHŘIPCE A NACHLAZENÍ EFEKTIVNĚ!!!

Prevence a zamezení přenosu nákazy je mnohem důležitější než léčba již rozběhnutého onemocnění. Protože bohužel cílená léčba zatím neexistuje a podávaná antivirotika nemají žádoucí účinnost.

Pokud jde o osobní opatření, je důležité, aby se lidé nezdržovali blíž než na dva metry od nikoho, kdo jeví znaky respirační nákazy – kdo kašle, kýchá, může mít horečku – a dodržovali pečlivou hygienu rukou. Existují samozřejmě speciální roušky, které se dají zakoupit i u nás a použít na cesty. Roušky doporučujeme všem, kdo se pohybují na letištích, v letadlech a dalších místech s vysokou koncentrací osob.

Abyste se vyhnuli nepříjemným horečkám, ucpanému nosu a kašli, je velmi vhodné dodržovat hlavní režimová opatření. Mnohdy vás však ani dostatečná hygiena či vyhýbání se místům s větší koncentrací lidí zcela neochrání, proto je třeba jít ještě o kousek dál. Jak prokázala věda i naše zkušenosti, nejlepším způsobem, jak „přežít“ chřipku, je disponovat dobrou imunitou a nebýt chronicky nemocný.

Posilte svou imunitu pomocí pravidelné infuzní terapie na A2C ANTI-AGING CLINIC, která je připravována na základě laboratorního vyšetření přímo na míru.

Vitamín C 1000 je vhodné v tomto období užívat ve zvýšené dávce.

Vitamín C neboli kyselina askorbová je látka, jež naše tělo potřebuje k tvorbě cév, chrupavek, svalů a kolagenu. Mimo to je nezbytná pro regeneraci a ochranu buněk před účinky volných radikálů, molekul, které jsou vedlejším produktem metabolických pochodů lidského organismu. Volné radikály mohou hrát roli při vzniku srdečních onemocnění, rakoviny a jiných závažných onemocnění, zároveň se také podílejí na našem stárnutí. Tento důležitý vitamín a antioxidant si naše tělo bohužel neumí samo vyrobit. Je proto na nás, abychom si dostatečnou zásobu nashromáždili vlastními silami.

Přestože se vitamín C přirozeně vyskytuje v ovoci a zelenině, jeho množství se v potravinách stále více snižuje. Ideálním řešením je tak doplňování této blahodárné látky pomocí potravinových doplňků s jeho obsahem. Mezi takové patří i Vitamin C 1000 PURE od značky Pureencapsulation.

Tento „pufrovaný“ vitamín C nejvyšší kvality je dobře snášen i osobami s citlivým žaludkem. Kromě toho, že pomáhá udržovat normální funkci imunitního systému, navíc zachycuje škodlivé volné radikály a podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, které jsou základem zdravé kůže, kloubů a kostí.