Loading color scheme

Prázdninový tip pro osobní rozvoj: Aumakua centrum zve na Terapii hlasem, Letní bylinkové tvoření, retreat, Dance to Trance a jógu

Terapie hlasem. Hlasem k sebepoznání, sebelásce a svobodě se v Aumakua centru odehraje v pátek 19. července od 19:00. Jak reaguje Tvůj hlas na Tvé myšlenky, pocity, emoce? Jak je Tvůj hlas propojený s Tvým tělem a dechem? Jak můžeš svůj hlas rozvíjet a rozvíjet se skrze něj? Hlas o nás vypovídá spoustu věcí. Je to obraz nás samých, naší jedinečnosti. V hlase se odráží naše emoce, pocity, vnitřní rozpoložení. O co se mohu při hlasovém projevu opřít? Nejsou to slova. Jak věnovat péči svému hlasu, čím ho vyživovat? Spolu s duší, herečkou, zpěvačkou a hlasovou průvodkyní Brigitou Cmuntovou rozrezonujeme, možná i rozezpíváme každý coul našeho těla a fantazii necháme létat v oblacích. Nečekají vás žádné poučky ani pravidla nebo hlasové či pěvecké techniky. Budete si hrát! Workshop pomáhá vyjádřit pocity v tónech a vibracích a tím otevírá novou dimenzi k tomu, jak rezonující informace přijmout a využít na denní bázi.

Na Letním bylinkovém tvoření ve středu 24. července od 18:00 se naučíte vyrábět masti a krémy, balzám na rty, namíchat domácí ústní vodu, pleťovou vodu, vařit med na rýmu, sirup na kašel… Zkrátka spoustu výrobků pro vnitřní i vnější krásu, pro zdraví a radost! Pod laskavým vedením  Brigity Cmuntové budete pracovat s bylinkami rozličných vůní a barev, které nám léto nabízí, a dozvíte se mnohé o jejich účincích. Některé produkty potřebují více času, necháme je přes noc uležet a druhý den je dotvoříme, abyste si je pak mohli odnést domů. 

Po velmi úspěšných prvních dvou Abakus map koučováních v sobotu 27. července následuje Abakus vol. 3 – celodenní retreat pro Tvé tělo, mysl a duši. Unikátní certifikovaná koučinková metoda Abakus map spočívá v práci s tělem, myslí a duší. Zažijete, jaké to je se na sebe napojit ve své celistvosti a plnosti. Zažijete, jaký je to pocit, když přesouváte energii z mysli do těla a z těla do mysli. Zažijete, jaké to je, když to nové potom zklidníte v meditaci. Zažijete atmosféru absolutního přijetí, klidu a pohody, ale zároveň se připravte na intenzivní koučování, tzn., že půjdete hlouběji do sebe, poznáte, jak nad věcmi přemýšlíte a už na místě (se) začnete zlepšovat. Odnesete si konkrétní kroky, co a jak pozitivně změnit ve svém životě. Odnesete si velký zážitek a napojení na své vnitřní pochody (sport, koučink, meditace). Odnesete si novou zkušenost, jak se sebou dále pracovat, nad sebou přemýšlet a svůj potenciál využívat. 

Páteční večer 9. srpna se v Aumakua centru bude tančit! A bude se tančit až do absolutního splynutí se sebou samým. Na akci Dance to Trance uvolníte mysl, zlepšíte náladu, získáte novou tvůrčí inspiraci a celé si to nesmírně užijete. Skvělá hudba, která bude přesně odpovídat aktuální energii a potřebě pro co nejautentičtější sebe-vyjádření, vizuální projekce na stěně a otevřená atmosféra klidově-zenového prostoru. Začátek večera proběhne napojením na sebe samé, skupinu a prostor skrze mindfulness techniky a nastavení vlastního záměru. Našimi průvodci v této části budou pohyb, dech a zvuk. Postupné uvolňování přinese pohyby v několika různých rytmech a různých kvalitách, které přejde k postupnému úplnému uvolnění a volnému tanci. Závěrečnou fází večera bude integrace volnosti, přítomnosti, klidu a nekonečných možností skrze pohybové a meditační techniky.

V pátek 6. září se v centru Aumakua uskuteční Hovory v barvách. Nechte se pozvat na společné podium před bílé plátno a společně s Lucie Svoboda rozprostírat příběhy barev, které nás povedou svými hovory o toleranci a respektu. 

Nevšední koučinkové centrum Aumakua v Praze-Běchovicích v roce 2018 založili Daniel Trpák a Ondra Halama. Spolu s týmem specialistů pomáhají na cestě všem, kdo se rozhodli, že nejsou se svým životem spokojení a chtějí učinit změnu. V Aumakua centru harmonicky propojují všechny tři základní pilíře lidského bytí: mysl, tělo a duši. Činí tak prostřednictvím koučinku a terapií, fyzických aktivit, jako je jóga, běh či kruhové tréninky, a meditací. Certifikovaní koučové, trenéři a duchovní průvodci soustředěně pracují s jednotlivci, rodinami, sportovci, umělci, ve firmách s týmy a členy týmů individuálně.