Loading color scheme

Slavte chutně a bez výčitek

Skuteční gurmáni si vychutnávají produkty řady Spak Master, která se vyznačuje prémiovou kvalitou. Na začátku letošního roku představil Spak rozšíření této řady o chlazené výrobky: tatarské omáčky a majonézy. Jako první se z tohoto výjimečně kvalitního segmentu na trh dostaly Spak Master ketchupy, které obsadily nejvyšší příčky nezávislého testu pořadu A dost!. Hlavní devízou řady Spak Master je nekompromisní kvalita vstupních surovin, což se odráží i na výsledné chuti.

Důraz je kladen na lokální suroviny. Ingredience tedy pocházejí primárně od nejlepších lokálních českých dodavatelů. Vejce jsou odebírána z farem od slepic z volného chovu. V omáčkách nenajdete žádná aditiva, jako jsou konzervanty, antioxidanty, škrob, barviva či aromata. Tatarské omáčky a majonéza Spak Master jsou nejen lahodné a kvalitní, ale pozornost byla věnována i jejich balení. Skleněný obal udržuje dlouhodobě chuť i vůni produktů. Díky širokému hrdlu se omáčky snadno používají, a jsou tak opravdovým pomocníkem v kuchyni. Za každým kusem stojí hrdě pan Spak, jehož podpis najdete na každé etiketě.

Majonéza Spak Master
Oblíbená majonéza z opravdu kvalitních surovin, to je prémiová Majonéza Spak Master. Důraz na výtečnou chuť a výjimečnou kvalitu je stvrzen vybranými surovinami. Vejce pocházejí výhradně z volného chovu. Jejich spojení s kvalitními ingrediencemi od těch nejlepších českých dodavatelů a vyvážené poměry jednotlivých surovin dávají vzniknout lahodné Majonéze Spak Master. Jde o opravdového pomocníka při přípravě výborných pokrmů. Majonézu můžete využít například pro výrobu domácích pomazánek, majonézových omáček či samotnou k pečenému i vařenému masu nebo smaženým sýrům.

Výrobky značky Spak jsou i díky dlouhodobému působení na českém trhu a velké oblibě u zákazníků k dostání ve většině maloobchodních prodejen.

Hermelínová pomazánka

Připravte skvělou hostinu pro vaše přátele. Pochutnejte si na oblíbených svátečních jednohubkách, kterými potěšíte při každé slavnostní příležitosti.
Množství je určeno pro přípravu chlebíčků pro 2 osoby.

  • šalotka 1 ks
  • hermelín 1 ks + na ozdobu
  • dušená šunka vcelku 100 g
  • vejce 1 ks
  • pomazánkové máslo 70 g
  • Majonéza Spak Master 2 lžíce
  • sůl a pepř
  • petrželka
  • pečivo na podávání

Vejce uvařte natvrdo. Šalotku nasekejte nadrobno a dejte do mísy. Hermelín, šunku a uvařené vejce nakrájejte na malé kousky a přidejte do mísy. Vmíchejte pomazánkové máslo a majonézu Spak Master. Vše důkladně promíchejte a teprve potom dochuťte solí, pepřem a čerstvými bylinkami. Nakrájejte si menší kousky pečiva a podávejte jako chlebíčky.

Tatarské omáčky Spak Master
Obliba tatarských omáček dala vzniknout rovnou dvěma provedením kvalitních tatarských omáček Spak Master. Vychutnat si můžete standardní tatarskou omáčku Spak Master nebo její pikantní verzi. Tu ocení zejména milovníci příjemně pálivé chuti ve spojení s kvalitní tatarskou omáčkou. Očekávejte nekompromisní kvalitu a přirozenou chuť vybraných surovin bez aditiv. Tatarské omáčky skvěle doplní vaši sváteční hostinu.