Loading color scheme

Vyzkoušejte nové lekce v Balance Clubu Brumlovka

{phocagallery view=category|categoryid=1653|imageid=5335|float=left}Aby bylo cvičení stále zábavou, přináší Balance Club Brumlovka průběžně nové formy tréninku v souladu se světovými trendy v oblasti fitness. Do podzimního rozvrhu klubu byly zařazeny tři nové lekce:

- zdravotní cvičení SM system každé úterý od 10:00 a od 16:30 a pátek od 9:00
- formovací lekce Tabata vždy ve čtvrtek od 18:00
- formovací hodina MMA Workout každý pátek od 17:00

Lekce SM system neboli "Stabilizační a Mobilizační Systém" protahuje zkrácené svaly a posiluje svaly oslabené a protahuje páteř. SM Systém sestává z 12 základních cviků, které je možno dál rozvíjet a vypilováním specifických detailů zaměřit na určitou svalovou skupinu, jednotlivý sval nebo konkrétní problém, jako je přetížená bederní či krční páteř, ramena apod. Metoda se opírá o douhý vývoj a klinické zkušenosti u pacientů s bolestmi páteře, skoliózou či akutním výhřezem ploténky. Cvičení je jednoduché a snadno zapamatovatelné, důležité je jeho správné provedení.

Tabata je mimořádně účinný způsob cvičení kombinující aerobní a silový trénink. Fyzička a síla se obvykle navzájem vylučují, přesněji řečeno jedno je u běžného cvičení obvykle na úkor druhého. U Tabaty nikoli! Trénink je postavený tak, že dochází ke spalování tuku, rozvoji dynamiky i budování svalů - zvyšuje se zároveň fyzička i síla. Tabata je pojmenována po japonském vědci Dr. Izumi Tabatovi, jehož vysoce intenzivní intervalový trénink střídá 20 sekund intenzivního cvičení s 10-ti vteřinovým odpočinkem.

MMA Workout, nebo-li Mixed Martial Arts, patří v současné době mezi přední cvičení na poli bojových sportů. Táhne jak diváky, tak cvičící populaci. Má základy ve starověkém Řecku a je nejbližší boji v reálném životě. Tato disciplína spojuje praktiky různých bojových umění, jako jsou box, thaibox, judo, karate a další. Součástí lekce je kromě bojových technik také rozcvička a posilování.

Nové lekce v podzimním rozvrhu Balance Clubu Brumlovka vám dají novou chuť do cvičení. Vyzkoušejte moderní metody a najděte si, co vás baví a vašemu tělu prospívá.

{phocagallery view=category|categoryid=1653|limitstart=0|limitcount=0}