Loading color scheme

Místo posilovny můžete formovat postavu pomocí vibrací

{phocagallery view=category|categoryid=1608|imageid=5039|float=left}Trendem dneška je štíhlá, sportovní postava. Málokdo si však může dovolit trávit hodiny denně v posilovně či běháním v parku. Proto přibývá uživatelů, kteří hledají alternativní způsoby, jak zformovat svou postavu. Jednou z nejoblíbenějších metod je využití vibrací.

Sofistikované vibrační přístroje, jakým je např. Vibrostation, přinášejí většině uživatelů pozitivní výsledky během velmi krátké doby. Přitom stačí, aby si zájemce o ladnou sportovní figuru našel třikrát týdně půlhodinku, během které nechá na své tělo působit vibrace, a výsledky budou odpovídat hodinám tvrdého tréninku. Vibrostation funguje na principu vibrací, které se přenášejí do vašeho těla a vyvolávají tzv. napínací efekt, kterým se svaly samovolně stahují 30-40 krát za vteřinu. Díky tomu je cvičení natolik efektivní, že každý půlhodinový trénink odpovídá hodině cvičení v posilovně. Narozdíl od náročného posilovacího tréninku se ale na Vibrostation nepotíte, a můžete si na něj tedy „odběhnout“ třeba během polední pauzy.

Zpevňování partií podle vašeho výběru

Další výhodou Vibrostation je fakt, že cvičení je velmi nenáročné, a tím je vhodné i pro netrénované jedince. Funguje na principu statických cviků, což znamená, že cvičící osoba zaujímá vybrané polohy, ale nepohybuje se. Polohy je pak třeba vybírat podle toho, které tělesné partie touží cvičenec vytvarovat či zpevnit – trénink je možno zaměřit např. na břišní partie, nohy nebo zadeček. Vhodné cviky vám doporučí vyškolený personál.

Odstraňuje celulitidu a zlepšuje krevní oběh

Pevná a štíhlá postava není jediným přínosem Vibrostation. Cvičení je kromě spalování tuku a posilování svalů velmi efektivní také v boji s celulitidou, zlepšuje krevní oběh a zvyšuje základní metabolismus. Navzdory menší námaze a relativně krátkému trvání tréninku má tak cvičení na Vibrostation pozitivní vliv na fungování i vzhled lidského těla.

{phocagallery view=category|categoryid=1608|limitstart=0|limitcount=0}