Loading color scheme

Nechte děti zažít mamutí porci zábavy! Dětské zážitkové parky na Dolní Moravě nebudou chtít opustit

Mamutkv-vodn-park-2 Strhněte dětskou pozornost k objevování a radostnému pohybu. Díky návštěvě dětských zábavních parků to bude velmi snadné. Mamutíkův vodní park, Lesní zážitkový park a Pískový svět, na něž dohlíží největší mamut na světě se skluzavkou v chobotu, zabaví malé návštěvníky Dolní Moravy na dlouhé hodiny. To vše v obklopení překrásné krajiny s čistým horským vzduchem.

Nechte děti prozkoumat vodní živel v bezpečném a zábavném prostředí. Díky Mamutíkovu vodnímu parku si užijí velké interaktivní vodní hřiště s potůčky, brouzdališti a se stavěním stavidel nebo přehrad. V Lesním zážitkovém parku se na chvíli promění v opičky, budou šplhat, prozkoumávat domečky na stromech, létat na liánách nebo běhat přes závěsné chodníky. Na život v parcích pak dohlíží třináct metrů vysoký mamut - největší interaktivní atrakce tohoto druhu na světě. V prvním patře se děti dozví více o životu těchto úžasných zvířat, která kdysi Dolní Moravu obývala. V druhém patře pak čeká na objevení hrací prales s překážkami, šplhacím komínem a tunelem nebo jeskyní. Zpátky dolů se pak jede chobotem, v němž se ukrývá dvacet čtyři metrů dlouhý „chobogán“. V Pískovém světě děti nasají atmosféru divokého západu. Vyzkouší si také práci na archeologických vykopávkách a budou hledat kosti mamutů, budou stopovat zvířata nebo přepravovat písek speciálním vlakem. V dětském parku Amálka pak najdou tři tubingové dráhy, obří trampolínu, lezecké stěny nebo výběh s horskými morčaty.

Všechny parky leží v bezprostřední blízkosti wellness hotelu Vista známému díky svým výjimečným animačním programům pro děti a skvělému spa. Odtud pak můžete společně s celou rodinou vyrážet za dalšími zážitky jako je nejdelší bobová dráha v Česku, dechberoucí Stezka v oblacích, Adrenalin park, lanovka nebo Stamichmanova podzemní štola. Všechny potřebné informace včetně cen a možností ubytování najdete na stránkách horského resortu Dolní Morava.