Loading color scheme

Oslavte začátek jara odpočinkem a rodinnými zážitky ve Ville Memories

Villa-Memories-1 Rok se brzy rozkročí mezi dvě sezóny - vyčerpávající a únavná zima odchází a na její místo nastupuje jaro s čerstvou silou. Dopřejte si s celou rodinou restart uprostřed Hostýnských vrchů, které skrývají nejlepší rodinný butikový hotel v Evropě. Villa Memories, která v sobě snoubí příjemné místo s pozitivní energií a pětihvězdičkové služby, má program pro každého člena rodiny a vytváří prostor pro zážitky pro všechny dohromady.

"Zjistili jsme, že zejména děti z velkých měst se příliš nedostávají do přírody. Také proto jsme připravili speciální dětský program tak, aby v něm příroda hrála hlavní roli. Spolupracujeme s myslivci, kteří vezmou děti do lesa a pomáhají jim poznávat zvířata a stromy. Podobně jsme oslovili rybáře či včelaře. Děti se díky nim dozví víc o tom, jak to funguje v úlu a proč jsou včely tak důležité pro celý ekosystém. Pořádáme též výlety na biofarmy. Našim malým návštěvníkům se tak dostane vzdělání zajímavou a zábavnou formou a navíc něco zažijí," popisuje programy majitel Villy Memories Martin Ditmar.

Zatímco děti zkoumají život v lese, ve vodě či v úlu, rodiče si mohou odpočinout ve wellness, v sauně, na masážích, na józe či na nedalekém golfovém hřišti světové úrovně. Svěřit se mohou též do rukou odborníků v rámci detoxikačního programu Villy Memories propojeném s aplikací DetoxMeApp, díky níž neskončí cesta ke zdravějšímu životu jen u jediného víkendu.

Společné rodinné zážitky pak dokáže zpečetit piknik v přírodě nebo výlet po okolí. Villa Memories leží mezi dvěma městy pyšnícími se místem na seznamu UNESCO - Kroměříží a Olomoucí. Blízko je též zajímavý Zlín, Zoologická zahrada Lešná či Baťův kanál. V létě si pak mohou návštěvníci užít jedno z nejkrásnějších přírodních koupališť v Česku, které leží nedaleko hotelu.

"Rodina si u nás může vychutnat plné soukromí díky odděleným pokojům s koupelnami a s terasou, můžete se tak soustředit jenom na sebe," doplňuje Martin Ditmar. Dětem je k dispozici herna či trampolína a rodičům zase venkovní kuchyň, bar s pečlivě vedenou jihoafrickou vinotékou a gril. Společně můžete ochutnat regionální speciality a nechat se unést otevřenou a příjemnou atmosférou místa, které vzniklo jako vzpomínky na výpravy do slunné Afriky. Villa Memories je otevřená dětem, odpočinku i zážitkům.