Loading color scheme

Značky GUESS a CALVIN KLEIN koupíte už i v outletovém centru Fashion Arena

guess-calvin-klein-fashion-arena-150 Americké módní značky GUESS a Calvin Klein, které mají své obchody na vyhlášených nákupních třídách, jako je třeba pražská Pařížská či Příkopy, otevřely nyní svůj obchod v pražském outletovém centru Fashion Arena. Oblečení, doplňky nebo hodinky vyhlášených značek koupíte ve Fashion Areně za outletové ceny – vždy minimálně o 30 % výhodněji než v běžných obchodech.

Letos slaví značka GUESS 30 výročí od svého vzniku - založili ji bratři Paul a Maurice Marciano, kteří pochází ze země elegantní módy - Francie. GUESS, původně zaměřený převážně na džínovou módu, již léta nabízí oblečení i z jiných materiálů a dále doplňky – kabelky, peněženky, pásky nebo hodinky. Jedinečná a nespoutaná americká móda je reprezentována řadou Guess Jeans, sexy módu pro ženy i muže pak přináší kolekce Guess by Marciano.

Calvin Klein, americký módní návrhář a rovněž průkopník džínové módy, kterou dokonce jako první přenesl i na přehlídková mola, navrhuje své oděvy v jednoduchém stylu, při tom se řídí aktuální náladou, image a životním stylem. Kolekce Calvin Klein Jeans přinášejí moderní pánské, dámské i unisex oblečení jednoduchého designu a perfektně padnoucích střihů. V sortimentu outletového obchodu Calvin Klein Jeans najdete i stylové doplňky, jako jsou kabelky, pásky a boty, dále pak hodinky, šperky nebo parfémy a v neposlední řadě i po celém světě oblíbené spodní prádlo řady Calvin Klein Underwear.