Loading color scheme

Seidensticker otevřel outletový ráj košilí ve Fashion Areně

seidensticker-damska-halenka-150 Německá značka Seidensticker, největší výrobce košilí v Evropě, otevřela svůj obchod v outletovém centru Fashion Arena v Praze Štěrboholích. Kvalitní pánské košile a dámské halenky pro každou příležitost pořídíte v outletovém ráji košilí minimálně o 30 % levněji než v běžných obchodech, outletové nákupy budou zajímavější ještě díky různým dalším slevovým akcím, které obchod chystá pořádat po celý rok.

Košile, to je základ šatníku každého muže, a to nejen těch, kteří nosí obleky. Značka Seidensticker šije košile již po tři generace a jako největší výrobce v Evropě exportuje košile a halenky do více než 78 zemí, což svědčí o kvalitě a oblíbenosti značky Seidensticker po celém světě.

Nové modely pánských košilí nepostrádají moderní prvky inspirované aktuálními trendy, což se týká barev, vzorů, zajímavě řešených manžet i límců. V nabídce obchodu objevíte jak košile klasicky střižené, tak i košile pro volný čas nebo moderní střih „slim fit" v různých variantách, který zdůrazňuje štíhlou figuru a je oblíbený především u mladších mužů. Samozřejmostí jsou také košile, které netřeba žehlit, takže jsou praktické především na celodenní nošení a cestování.

V košilovém ráji Seidensticker ve Fashion Areně naleznete slavnou kolekci Schwarze Rose zaměřenou především na klasickou módu a novější kolekci Redford, která seidensticker-schwarze-rose-panska-slim-fit-kosile-150 spolu s jeansy vytvoří ležérní model pro běžné denní nošení. Košile Dornbusch pak přináší kombinaci klasického stylu s moderními prvky, které dohromady vytvářejí pohodlnou a tolik oblíbenou ležérní eleganci.

Dobře padnoucí košile té nejvyšší kvality jsou doplněny také o široký výběr kravat různých tvarů, délek a barev, ke každému modelu košile tak najdete i skvěle se hodící kravatu.

Outletový obchod Seidensticker ve Fashion Areně ale myslí i na dámy. Halenky a dámské košile pro každou příležitost různých vzorů a střihů dají vyniknout ženským tvarům a podtrhnou štíhlou postavu.