Loading color scheme

Kořeněný rum Bacardi Oakheart

Barcardi-Oakheart-Lahev-150 Bacardi Oakheart je nejmladším přírůstkem v portfoliu celosvětově nejprodávanější značky rumů. Tato kořeněná (spiced) varianta si během krátké doby našla mnoho příznivců. Oakheart si můžete vychutnat samotný na ledu nebo v podobě skvělého koktejlu s originálním názvem Netopýr s colou.

Bacardi Oakheart je tím pravým pro muže, kteří žijí naplno zejména v nočních hodinách, kdy se vydávají na lov krásných žen, a jejichž život je stejně kořeněný jako tento spiced rum. Vychutnáte si ho každým douškem a užijete si s ním spoustu zábavy. Jeho jemně kořeněná, přitom však velmi jemná chuť, si vás okamžitě získá!

Oblíbeným lehce kořeněným míchaným drinkem, jehož součástí je Bacardi Oakheart, je Netopýr s colou. Vychází z dominantního symbolu netopýra v logu Bacardi, jenž Netopyr-s-colou-foto-drink-150 je jedním z nejznámějších znaků v alkoholovém průmyslu a je součástí etiket již 150 let.

Netopýr s colou

  • 4 cl Bacardi Oakheart
  • Šťáva z čerstvé limetky
  • 15 cl Coca-Coly
  • Limetka
  • Led

Vysokou sklenici typu long naplníme ledem, přidáme Bacardi Oakheart, zastříkneme šťávou z vymačkané limetky a dolijeme Coca-Colou. Na závěr lehce promícháme a ozdobíme limetkou.

Název rumu Bacardi Oakheart (dubové srdce) byl inspirován procesem výroby, kdy rum ulehá na několik měsíců do dřevěných sudů z amerického dubu. Dřevo dodá rumu unikátní chuť a příznačné dubové aroma. Jemné a lehké chuti je dosaženo vytříbenou kombinací výtažků z javoru, skořice, muškátového oříšku, medu a vanilky. Výsledkem je výjimečný spiced rum s jantarově zlatohnědou barvou a sametově jemnou chutí, kterou si zamiluje každý.

Doporučená cena Bacardi Oakheart činí 369 Kč (včetně DPH) za 0,7l lahev a zakoupit ho můžete v Makru, Intersparu, Globusu a Aholdu.