Loading color scheme

Důvody, proč jsou fotoknihy a fotokalendáře v kurzu a těší se tak ohromné popularitě

shutterstock1816409573 Klasická fotoalba jsou již dávno pasé. Mezi fotovýrobky totiž slaví triumf fotoknihy a fotokalendáře. V čem se skrývají jejich hlavní klady a proč na ně nedáte dopustit, jakmile si je pořídíte? S těmi nejzásadnějšími důvody vás seznámíme.

Proč právě fotoknihy
Levné fotoknihy nejsou výsadou pouze hrstky lidí, pořídit si je totiž můžete i vy. Důvody, proč byste měli fotoknihu upřednostnit před albem, jsou prosté. Fotoknihy vypadají luxusně, dají se vyrobit zcela na míru podle vašich představ a fotografie jsou tištěny na kvalitní fotopapír, který je trvanlivý.

Vsaďte na fotokalendáře a nebudete litovat
To stejné platí o fotokalendářích. Ty můžete mít vystavené na viditelném místě po celý rok a ušetřit si tak starosti s tím, jaký kalendář si pořizovat. Fotokalendáře se dají vyrobit nástěnné i stolní, na výšku i na šířku a samozřejmě si můžete vybrat i z provedení týdenního či měsíčního.

Při výběru nejste ničím limitováni
Právě ohromná variabilita hraje ve prospěch vlastních fotokalendářů a fotoknih. Při výběru alb jste limitováni vzorem, který je na deskách a počtem fotek, které se dají do alba zařadit. Tyto věci však při vytváření vlastních fotovýrobků řešit nemusíte. Vše si totiž přizpůsobíte svým požadavkům a vznikne tak fotokniha či fotokalendář na míru. V knize bude tolik fotografií, kolik si budete přát a pohled na kalendář sestavený z vlastních fotek vás pokaždé pobaví a pohladí po duši.

Zapomeňte na nudná fotoalba a vsaďte raději na moderní fotoknihy. S pomocí šablon, které máte při sestavování k dispozici, můžete vytvářet hotová umělecká díla. To stejné platí o kalendářích. Proč se celý rok dívat na nicneříkající fotografie, když se místo toho můžete kochat svými oblíbenými snímky?

Zdroj foto: Andrey Sayfutdinov / Shutterstock.com