Loading color scheme

Hravá káva? Jedině instant!

Jacobs-Cremakarty Jsme hravý národ. Za zimních večerů se rádi a často scházíme a bavíme u karet nebo deskových her. Třeba i s celou rodinou nebo přáteli, třeba na romantické horské chalupě nebo jen doma u velkého kuchyňského stolu. Jste uprostřed hry, mozkové závity pracují na plné obrátky a… Najednou potřebujete rychlou vzpruhu, tak rychlou, abyste od stolu nemuseli odcházet na delší dobu, aby se vaše karty náhodou samy neotočily nebo vaše figurky náhodou neudělaly několik kroků vzad. Potřebujete instantní kávu! Tu připravíte tak rychle, jak se vám voda zahřeje na doporučených 85 °C, takže nikdo nemá čas vás podfouknout.

Už jste vyzkoušeli novinku Jacobs Crema? Tato mrazem sušená rozpustná 100% káva s dokonalým aroma a intenzivní chutí vykouzlí navíc jemnou pěnu, kterou my Češi máme na kávě rádi. Výborná je s mlékem a třeba i špetkou skořice. Značka Jacobs nabízí několik typů instantní kávy, nejoblíbenější jsou Jacobs Krönung, Jacobs Gold nebo Jacobs Velvet, náročnějším konzumentům je určena řada Barista, která obsahuje také velice jemně namletá kávová zrna, aby ještě zdůraznila chuť a vůni přírodně mleté kávy.

Instantní káva se u nás podle průzkumů pije nejčastěji (38,1 %), tureckou si dává 24,1 procenta dotázaných a více než polovina Čechů vypije dvě až tři kávy denně. Jako parťák do hry je nejlepší právě instantní káva. Je rychle hotová, dodá energii a rozproudí myšlení, prostě vás nenechá na holičkách. Tak, člověče nezlob se!? 😊