Loading color scheme

Hennessy oslavuje nadcházející sváteční období uvedením limitovaných edic koňaku, na kterých spolupracoval umělec Julien Colombier

Hennessy-Limited-Editions-by-Julien-Colombier Značka prémiového koňaku Hennessy odhaluje u příležitosti blížících se svátků a konce roku limitované edice koňaku Hennessy Very Special, Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O. Limitované edice navrhl exkluzivně pro Maison Hennessy francouzský umělec Julien Colombier, který hravými florálními motivy vzdává hold přírodě. Julien Colombier je francouzský umělec, který čerpá inspiraci pro svou tvorbu především z přírody. Výsledný design je zhmotněním snu o tropickém pralese zahaleného do pronikavých barev. Julien své dílo začíná na černém pozadí, na které pak vyobrazí svou jedinečnou uměleckou vizi, v tomto případě divoké džungle s motivy hroznů a vinných listů.

Nejen pro Juliena je příroda inspirací, v Maison Hennessy je příroda součástí procesu vytváření koňaku a jeho DNA. Charakteristický styl Juliena Colombiera je zachycen na třech limitovaných edicích vytvořených na počest oslav konce roku: Hennessy Very Special, Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O.

Dárkové boxy a štítky jsou navrženy ve stylu uměleckých děl Juliena Colombiera. Najdeme na nich kromě motivů přírody i QR kód, který nás zavede prozkoumat více o spolupráci na webové stránky Hennessy. Koňak Hennessy V.S.O.P Privilège je k dostání v jedinečném dárkovém balení, které obsahuje 4 zdobené podtácky. Pro Hennessy X.O je součástí dárkového balení zlatý servírovací tác s detaily florálních motivů umělce.

Limitované edice Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O, na kterých exkluzivně spolupracoval umělec Julien Colombier, jsou dostupné v Hennessy pop-up butiku v obchodním centru OC Nový Smíchov během celého měsíce listopadu 2021. Pop-up butik Hennessy je otevřen každý den od 12:00 do 18:00 na adrese obchodního centra OC Nový Smíchov (Plzeňská 8, 150 00 Praha 5-Smíchov).

Limitované edice Hennessy V.S.O.P Privilège a Hennessy X.O je možné zakoupit výhradně v pop-up butiku Hennessy v OC Nový Smíchov po celý měsíc listopad. Limitovaná edice Hennessy Very Special bude k dostání nejen v pop-up butiku Hennessy v OC Nový Smíchov po celý měsíc listopad, ale také ve specializovaných prodejnách a e-shopech.

Kromě nově uvedených limitovaných edic nabízí Hennessy také recepty na své tři populární koktejly, ideální pro slavnostní zakončení roku.

Jasmínový koktejl Hennessy Very Special

Ingredience
40 ml Hennessy Very Special
15 ml citronová šťáva
15 ml cukrový sirup
60 ml Jasmínový čaj

Postup
Nalijte všechny ingredience do shakeru naplněného ledem. Důkladně protřepejte a přelijte přes sítko do sklenice. Ozdobte citronovou kůrou.

Vánoční bazalkový koktejl Hennessy V.S.O.P Privilège

Ingredience
40 ml Hennessy V.S.O.P Privilège
10 ml vanilkový likér
20 ml citronová šťáva
15 ml cukrový sirup
90 ml Rooibos čaj
2 střiky Orange bitters

Postup
Nalijte všechny ingredience do shakeru naplněného ledem. Důkladně protřepejte a přelijte přes sítko do sklenice. Ozdobte citronovou kůrou a velkým listem bazalky.

Třešňovo-květinový koktejl s Hennessy X.O.

Ingredience
40 ml Hennessy X.O.
1 velká kostka čaje Ibišek a Chai*

*Kostka čaje:
1 čajový sáček Hibiscus a 1 čajový sáček Chai zalijte 450 ml vroucí vody, louhujte 5-7 minut, poté sáčky vyjměte. Směs nechte vychladnout a nalijte do velkých forem na kostky ledu. Nechte 24 hodin v mrazáku, než budou zcela zmrzlé.

Postup
Umístěte ledovou čajovou kostku do sklenice a zalijte koňakem Hennessy X.O.

MNOHO VYNIKAJÍCÍCH ZNAČEK ALKOHOLU V DEGUSTAČNÍCH PORCÍCH MŮŽETE VYZKOUŠET U NAŠEHO PARTNERA >>