Loading color scheme

Revoluční ekodrogerie: Rostlinná kapsle + voda vytvoří odbouratelný čistič domácnosti bez jediného plastového obalu!

Kuchysk-odmaova-v-rostlinne-kapsli-CITRUSOV-ASA 1 rostlinná kapsle a 750 ml vlažné vody v rozprašovači = koncentrovaný, čistě přírodní, plně odbouratelný čistič a odmašťovač do kuchyně, na podlahy či okna. Revoluční přípravky ekodrogerie Ocean Saver nabízejí maximální čistotu s nulovým plastovým odpadem. Jen pro ilustraci; v produktech pro údržbu a úklid domácností se ročně vyprodukuje 29 miliard plastových obalů. 

Jak Ocean Saver funguje?
Jednoduše kapsli vložíte do láhve s objemem 750 ml, naplníte vlažnou vodou, protřepete a necháte rozpustit, aby se vytvořil silný a efektivní čistič, který je mnohem ekologičtější než protějšky v obchodě. Funguje stejně dobře ve tvrdé i měkké vodě. Jelikož se jedná o náplně v rostlinné kapsli, lze je přidat do lahví s rozprašovačem, které máte doma (láhev je potřeba předem důkladně vyčistit). Kapsle jsou vyrobeny z PVOH, který se ve vodě biologicky rozkládá na přírodní molekuly oxidu uhličitého a vody.

Ocean Saver:
Čistič na podlahy v rostlinné kapsli REBARBORA (2ks)
Ocean Saver čistič na podlahy je inovativní rostlinný přípravek na čistění široké škály podlah. Přípravek je plně biologicky odbouratelný a zanechává podlahy zářivě čisté, bez lepkavých zbytků a se svůdnou a osvěžující vůní rebarbory. Ocean Saver je unikátní samorozpustitelná kapsle, která se ve vodě kompletně rozpustí a vytvoří silný čistič na podlahy, který za sebou nezanechává plastový odpad. K dostání na www.organikk.cz za 110 Kč

Ocean Saver:
Čistič skla v rostlinné kapsli (2ks)
Ocean Saver čistič skla je inovativní rostlinný přípravek na čistění skel. Vyčistí šmouhy, nečistoty a skvrny na oknech. Přípravek je plně biologicky odbouratelný a zanechává veškeré skleněné plochy zářivě čisté a se svěží mořskou vůní. Ocean Saver je unikátní samorozpustitelná kapsle, která se ve vodě kompletně rozpustí a vytvoří čistič skel, který za sebou nezanechává plastový odpad.

Ocean saver:
Kuchyňský odmašťovač v rostlinné kapsli CITRUSOVÁ ŘASA (2ks)
Ocean Saver kuchyňský odmašťovač je inovativní kuchyňský rostlinný přípravek na mastnotu, špínu, skvrny a zaschlé povrchy. Přípravek je plně biologicky odbouratelný a zanechává kuchyň od sporáku až po kuchyňský dřez zářivě čistou se svěží vůní citronu. Ocean Saver je unikátní samorozpustitelná kapsle, která se ve vodě kompletně rozpustí a vytvoří silný kuchyňský odmašťovač, který za sebou nezanechává plastový odpad. K dostání na www.organikk.cz za 110 Kč

O Ocean saver:

Společnost Ocean Saver byla vytvořena z hluboké lásky k oceánu a obav z jeho plastového znečištění. Protože je oceán vzácný a plasty ho ničí tak, že do roku 2050 bude v oceánech více plastu než ryb, se v Ocean Saver rozhodli touto misí oceány a další vody zachránit pro budoucí generace.

Ocean Saver čisticí náplně v ekologických rostlinných kapslích jsou revoluční a jedinečné ekologické kapsle, které chrání naše a světové vody proti znečištění a zároveň nám pomůže udržovat kuchyně, koupelny, toalety, podlahy, okna a další prostory v dokonalé čistotě. Všechny produkty Ocean Saver mají vizitku nulového plastového odpadu. V Ocean Saver se řídí mottem; Small change, Big impact (Malá změna s velkým dopadem).