Loading color scheme

Věnujte křehkou valentýnskou radost těm, které milujete

LuxurytableczVILLEROY--BOCH-ROSE-CARO-HRNEK-035-LTR-385-K-TALE-OD-415-K Blíží se svatý Valentýn a s ním přichází čas na lásku. Na partnerskou, ale také tu mezi přáteli nebo členy rodiny. Vyjádření vzájemné náklonnosti totiž není nikdy dost. Využijte tento krásný zimní svátek k tomu, abyste svým milým udělali radost. Věnujte jim drobnost od značky Villeroy & Boch, díky které si na vás každý den vzpomenou.

Zasněte se s kolekcí Rose Caro, která je zdobená slavným motivem obkladaček z města Mettlach v něžném růžovém hávu. Krásné geometrické vzory najdete na hrnečcích, talířích, miskách, podložkách či papírových ubrouscích. Boston Coloured je kolekce silnostěnného barevného křišťálu, která vábí pozornost. Užít si ji budete moct v několika barevných odstínech. K Valentýnu se však nejvíc hodí sladce růžové nebo vášnivě červené skleničky. Do nádobí z kolekce It's my match se otiskly nenápadné přírodní motivy. Talíře či misky z této sady působí svěže a mladistvě i v pudrově růžové variantě.

Rodinná firma Villeroy & Boch vznikla už v roce 1748 v německém Mettlachu a dnes je slavná po celém světě díky svému kvalitnímu a krásnému porcelánu.