Loading color scheme

Promyšlené ledvinky od SegraSegra nosí odpůrci devadesátek i minimalisté

SegraSegraLedvinkaKiko2950Kc1 Značka SegraSegra vyrábí odolnou a funkční městskou módu, která obstojí v každém počasí a navíc je dotažená do posledního detailu. Přesně takové jsou jejich nové elegantní ledvinky, které se dají zvětšit tak, že se do nich vejde i jedenáctipalcový tablet.

Ledvinky jsou skoro synonymem pro divokou módu 90. let, v pojetí značky SegraSegra ale získávají úplně novou podobu i rozšířenou funkci. Černé unisex kousky vyráběné v České republice překvapivě potěší zaryté minimalisty a dokonce i zapřísáhlé odpůrce devadesátek.

Menší ledvinka Kiko zaujme svým elegantním skládaným designem ve tvaru kapky. U SegraSegra musí jít krásný vzhled ruku v ruce s perfektní funkčností, proto je ledvinka kompletně nepromokavá včetně zipu. Její rozměry jsou 37 × 23 centimetrů, nejedná se tedy o žádné mini psaníčko, ale o praktický kus na denní nošení. Kromě vnitřní kapsy s bavlněnou podšívkou obsahuje i vnější kapsu na zadní straně se skrytým zipem.

Větší ledvinka Lango má rozměry 38 × 23 centimetrů, ale odepnutím klopy se dá rozložit až na 38 × 30 centimetrů – a svou funkcí i objemem se promění na malý batoh. Do zvětšené varianty se totiž vejde i menší notebook nebo tablet či litrová láhev. Lango se přizpůsobí vašim požadavkům, umí být větší či menší podle toho, co potřebujete během dne zařídit a stihnout.

Obě ledvinky jsou unisex, vyrobené v černé barvě z nepromokavého materiálu a stejně jako u většiny výrobků od SegraSegra i na nich najdete detaily z recyklovaných duší z kol, které vzhledem i funkcí nahrazují kůži. Snadné zapínání popruhu je u obou modelů řešené díky kvalitní magnetické sponě. A šijí se stejně jako celý sortiment v České republice.