Loading color scheme

Taťána Gregor Brzobohatá a Pražská čokoláda Steiner & Kovarik: Čokoládová terapie ve znamení sedmi čaker

Prask-okoldaTana-Gregor-BrzobohatVIII Nyní, v této turbulentní době, mají i malé rituály mnohem větší smysl než dříve. Umožňují nám na chvíli se zastavit, věnovat pár okamžiků jen sami sobě a pokusit se o návrat k vnitřní harmonii. Právě s tímto cílem se zrodila řada čaker – delikátních kombinací čokolády s vybranými ingrediencemi, výsledek spolupráce společnosti Pražská čokoláda Steiner & Kovarik s Taťánou Gregor Brzobohatou. Taťána novou kolekci nazývá čokoládovou terapií na sedm dní, potažmo na celý život.

Sedm dní, sedm čaker, sedm neodolatelných čokoládových produktů s blahodárným efektem. Každá z čaker je zpracovaná ve dvou různých formách: lahodné dragees a autentická bean to bar čokoláda Aluna. Například čakra Odvážná (červená), kombinuje čokoládu s kayenským pepřem, kde kakao působí jako přírodní antivirotikum. Nebo čakra Vášnivá (oranžová), v níž čokoládu, coby mocné afrodisiakum, doplňuje pomeranč. Součástí unikátní kolekce je také čakra solar Náladová (žlutá), čakra srdeční Láskyplná (zelená), čakra hrdlo/komunikace Pravdivá (bledě modrá), čakra třetí oko Tvořivá (tmavě modrá) a čakra hlava Božská (fialová).

„S Taťánou nás pojí láska k celku a tvorba, která ten celek i jednotlivce obohacuje. Proto tvoříme, proto chceme měnit, vše děláme, protože to milujeme. Hodnoty a kvalita otázek, které si klademe, se rovná kvalitě našeho života. I když se teď náš život možná od základů proměňuje, je to jen různá podoba transformace, která je tu pro nás jako možnost stát se lepším člověkem. Pojďte s námi vybudovat váš život od pevných základů znovu. Vidět souvislosti v širším kontextu. THE BIGGER PICTURE CHOCOLATE,“ motivuje Petr Kovařík, spolumajitel Pražské čokolády Steiner & Kovarik.