Loading color scheme

Food Huggers pro zero-waste domácnost: uchovávají ovoce a zeleninu déle čerstvé, předcházejí plýtvání jídla i nadměrné spotřebě plastových sáčků!

Bright-Berry Uchovávat zeleninu a ovoce déle čerstvou, neplýtvat a nevyhazovat okoralé zbytky a zároveň předcházet nadměrné spotřebně jednorázových plastových sáčků, které končí často v přírodě či oceánech, to byla hlavní myšlenka zakladatelů Food Huggers.

Food Huggers jsou silikonové kryty sloužící na překrytí načatých potravin, hlavně ovoce a zeleniny. Barevné kryty jsou navrženy tak, aby seděly na tvar rozkrojeného ovoce nebo zeleniny, například banánu, citrónu, limetky nebo menšího rajčete, cibule, okurky nebo cukety. Zelenina a ovoce si díky Food Huggers krytům uchovává až o 23 % více vlhkosti oproti potravinové fólii nebo alobalu. Díky těmto krytům vydrží vaše potraviny déle čerstvé. Food Huggers rovněž poslouží jako zátky na skleničky, láhve či plechovky menšího průměru. Multifunkční kryty tak ocení každá domácnost!

  • vyrobeno ze 100% potravinového silikonu
  • neobsahuje Bisfenol A (BPA) a Ftaláty (Phthalate)
  • Food Huggers produkty obsahují patenty a ochranné známky
  • bezpečné použití v myčce, mrazničce a mikrovlnné troubě
  • opakovaně použitelné
  • 100% recyklované kartonové obaly posilují základní závazek k udržitelnému rozvoji a snižování odpadu u Food Huggers

Food Huggers: Citrus savers
(sada 2 kusů)

Food Huggers Citrus Savers je jeden střední sytě zelený a jeden menší žlutý silikonový kryt k překrytí rozkrojených a nespotřebovaných půlek citronů, limetek nebo dalšího menšího ovoce a zeleniny, například okurky. Tato citrusová sada 2 Huggerů je také barmanským potěšením.

Food Huggers: Bright Berry
(sada 5 kusů)

Food Huggers Bright Berry je sada pěti krytů v sytých barvách lesních a zahradních bobulí a v pěti různých velikostech. Slouží na překrytí rozkrojených a nespotřebovaných půlek ovoce a zeleniny. Poslouží i jako zátky skleniček a plechovek v pěti různých velikostech.

Food Huggers: Small hugs
(sada 6 kusů)

Food Huggers Small Hugs je sada šesti menších krytů. Čtyři Huggery jsou ve svěžích modrých odstínech a dva kryty ve světle zelené barvě. Slouží na překrytí rozkrojených a nespotřebovaných půlek ovoce a zeleniny. Také se můžou skvěle hodit na překrytí různých menších skleniček a plechovek.