Loading color scheme

Italská značka Rebel Queen By LIU JO poprvé v Čechách

IMG8433 Stylová italská značka Rebel Queen by Liu Jo otevřela v Premium Outlet Prague Airport svůj úplně první butik v Čechách a zákaznice se mohou těšit na kvalitu italské módy, elegantní a zároveň šik kolekce, které jednoduše podtrhnou styl současné moderní ženy. Butik je otevřen od 4.7.2020 a najdete ho v pražském outletovém centru POP Airport v blízkosti pražského letiště.

Rebel Queen je zavedenou monobrandovou značkou, jejíž kořeny pochází z Mekky celosvětové módy ze slunné Itálie. Osobitá elegance, ale zároveň přirozenost a jakási naléhavá smyslnost je to co definuje zákaznici Rebel Queen. Podstatou a charakteristikou nositelky je její vrozená elegance, a především odvaha se nebát vyjádřit svou osobitost prostřednictvím módy.

Cestování, příroda, západy slunce a mix barev je to z čeho si italská značka bere inspiraci především. Proto se v jejích kolekcích nejčastěji objevují vzdušné šaty různých stylů, elegantní, ale i rozevláté s volány a potiskem květin. Nechybí sukně, odvážné blůzy a košile, pletené zboží, džíny a oversize saka a šik kabáty, a to vše z pohodlných a kvalitních materiálů. Stejně jako u jiných značek, ani u Rebel Queen nemohou chybět kvalitní kožené boty na podpatku i bez a tašky typu shopper bag nebo zajímavé kabelky přes rameno a pásky s nepřehlédnutelnými sponami.

Značka se nebojí nečekaných barevných kombinací, inspiraci pro materiály si bere z mužské módy, a proto právem dostala název Rebel Queen.