Loading color scheme

Designové a přírodní: českou značku opalovací péče do města i pro sportovce nabízí Organikk.

Regeneracni-krem-AMAZINC-web Zero waste e-shop Organikk.cz do svého portfolia vybírá značky, které mají stejnou vizi a svými produkty a myšlením narušují zastaralý pohled na svět. Soustředí se na vysokou kvalitu všech produktů, jejich ekologický dopad, ale také na jejich unikátnost.

Jednou ze značek je i AMAZINC! česká značka přírodní opalovací péče na bázi zinku a bez nano-částic. Unikátní složení se postará o ochranu kůže proti nebezpečnému slunečnímu záření ve městě i v extrémních podmínkách, zároveň je maximálně odbouratelné, neničí a neznečišťuje podmořský život. Veškeré obaly jsou striktně bez plastu – hliníkový obal a kartonový papír nabízejí nejen možnost další recyklace, ale i neotřelý design!

AMAZINC! Opalovací krém SPF 50+
Minerální opalovací krém je napěchovaná směs unikátními minerálními filtry, která dodá stejně skvělou ochranu jak na pláži, tak i na horách při turistice, procházce nebo lyžování. Oxid zinečnatý odráží sluneční záření, zatímco olivový a mandlový olej udržují pokožku hydratovanou. AMAZINC! krémová emulze je velmi lehce roztíratelná po celém těle. Díky využití minerálních filtrů a složení čistě přírodního původu AMAZINC! vytvořil unikátní, vysoce funkční a k přírodě šetrný opalovací krém. Baleno ve 100% recyklovatelném, aluminiovém obalu. Nejenže skoro nic neváží, ale hlavně zabrání nechtěnému rozlití ve vašich zavazadlech během cestování.

AMAZINC! Opalovací olej SPF 10
Minerální opalovací olej je směs olejů typu all-in-one (vše v jednom), který regeneruje, zvlhčuje, obnovuje, výborně vyživuje pokožku a současně obsahuje lehkou ochranu před sluncem SPF 10. Opalovací olej na rostlinné bázi nabízí ochranu před UV zářením, je neškodný pro mořský život a planetu. Olej je vhodný pro tmavší typy pleti a pro lidi, kteří se snadno opalují. Nedoporučuje se pro světlé typy pleti nebo pokožku, která rychle při opalování zčervená. Baleno ve 100% recyklovatelném, aluminiovém obalu. 

AMAZINC! Minerální opalovací tyčinka SPF 50+
Minerální tyčinka je nejsilnější ochranný produkt proti slunečnímu záření v portfoliu AMAZINC! a je složen z čistě přírodních surovin. Složení tohoto produktu je tužšího charakteru a tím zabraňuje snadnému setření při doteku v obličeji nebo otírání nosu. Vhodné pro vodní sporty na silném slunci nebo v horském prostředí, napomáhá rovněž jako ochrana proti mrazu. Minerální tyčinka je na bázi zinkového krému (směs oxidu zinku, oxidu magnesia a kaolinu), který se nanese a po celou dobu, do okamžiku setření, působí jako 100% UV krytí. Je stejně tak šetrná k vaší pokožce jako k přírodě a mořskému životu. AMAZINC! Minerální tyčinka se dodává ve dvou provedeních Shark tooth White (bílá) a Beige Brown (béžová).

AMAZINC! Regenerační krém
Regenerační krém je přesně to, co pokožka potřebuje po náročném dni! Krém je napěchovaný aktivními složkami pro každodenní regeneraci, které obnovují a vyživují pokožku. Přírodní, zjemňující, hydratující a regenerující krém pro celé tělo. Vysoká koncentrace dexpanthenolu regeneruje pokožku po spálení, vitamín E obnovuje její elasticitu a výtažky z citrusů udržují ideální pH. Naproti tomu mandlový a jojobový olej efektivně zvláčňují a zvlhčují pokožku. Jojobový olej též napomáhá k obnově ochranné vrstvy pokožky a navíc sám o sobě poskytuje UV faktor 4.