Loading color scheme

Hýčkejte si vzpomínky v ručně vyráběných fotoalbech od papelote

Papelotefotoalba Léto bývá plné zážitků a když skončí, zůstanou po něm vzpomínky, které by vydaly často na celou knihu. Nenechte je vyšumět do ztracena a uchovejte si ty nejkrásnější z nich v papírových fotoalbech od českého papírnictví papelote. Vzpomínání se tak stane vybranou slavnostní událostí a s každou další stránkou se budete moci přesvědčit, jak je život krásný.

Papelote přichází s novou sérií svých fotoalb. Původní tlumené barvy nahrazují rozzářené letní varianty ve fialové a zelené a klasika v černé a bílé, respektive smetanové. Fotoalba od papelote jsou mezi milovníky papíru oblíbená pro svou řemeslnou kvalitu, jednoduchý vzhled a hlavně provedení. Jejich vnitřek totiž tvoří ručně lepená a skládaná papírová harmonika připomínající na pohled tradiční fotoalba našich babiček.

Bonusem je i použitý materiál. Papelote je papírnictví, takže alba jsou celá z papíru, plast na nich nehledejte, stejně byste ho nenašli. I to nejnapěchovanější album zajistíte díky zavírání v japonském stylu, pomocí provázku, kterým obtočíte knoflík na přední straně pevných desek. Precizní ruční lepení pak albu zaručuje dlouhou životnost a vaše jedinečné vzpomínky ochrání, jak dlouho bude třeba.

Fotoalba od papelote se vyrábějí ve třech velikostech:

  • Malé čtvercové (16 x 16 cm) fotoalbum, které obsahuje 18 polí.
  • Střední čtvercové (19,5 x 19,5 cm) fotoalbum, které obsahuje 30 polí.
  • Velké obdélníkové (19,5 x 30 cm) fotoalbum, které obsahuje 60 polí.

Fotoalba mohou posloužit také jako svatební kniha, album pro fotky nenarozeného miminka z ultrazvuku na baby shower party nebo jako poukaz na dovolenou za mořem, hned jak to bude možné.

Pro umístění fotek na stránky se nejlépe hodí vzorované MT washi pásky, kterých má papelote v zásobě veliký výběr. Na stránkách alb je dost místa i na emoce a příběhy, které se k fotkám vážou, nebo prostou dataci. Pro popisky využijte bílé gelové pero, které na tmavě šedých stránkách krásně vynikne.

Papelote nabízí jejich objednání samostatně a nebo s poukazem na vyvolání fotek z mobilu, disku i Instagramu a Facebooku od Vyvolej.to. Poukaz můžete zakoupit v hodnotě 540 Kč a získáte za něj 36–60 fotek, podle velikosti.

Vaše vzpomínky jsou jedinečné, ale také křehké a bez patřičné péče mohou lehce vyprchat nebo zapadnout mezi desítkami podobných fotek. Nenechte je zmizet v hlubinách telefonu, pečlivě vyberte ty nejkrásnější fotografie a naaranžujte je do fotoalba. V ručně vyráběných fotoalbech od papelote nejen vydrží, ale také vyniknou a uvidíte, že se k nim budete rádi vracet.