Loading color scheme

Oslavte příchod teplého počasí přírodními vzory a jasnými barvami

LuxurytableczGarnier-Thiebaut-MILLE-INDIA-Festival-Ubrus-180-X-180-cm-4580-K Francouzský výrobce textilií Garnier Thiebaut je známý svými luxusními materiály a krásnými vzory, které zdobí hotely či ambasády po celém světě. Letní novinky této značky vzhlížejí k přírodním motivům a rozzáří každý stůl na terase či zahradě. Vyberte si produkty, které dodají šmrnc posezení pod širým nebem.

Ubrusy, utěrky a běhouny z kolekce Mille Pepinieres zdobí veselé kresby květin na bílém podkladu. Levandule, slunečnice či keř citronovníku v květináči potěší každého zahradníka či zahradnici. Kolekce Jardin Aromatique Floraison vzhlíží k bylinkovému záhonu připomínající rozkvetlou louku. Ubrusu a běhounu dominuje zelená, fialová a šedá na bílém podkladu. Kolekce Mille Cachemire, Mille India a Mille Holi našly inspiraci v estetice indického subkontinentu. Mille Holi a Mille India se vrací ke kombinacím výrazných barev, které si zákazníci Garnier Thiebaut tolik oblíbili. Do čtvercových polí vepsali designeři značky klasické indické vzory. Kolekce Mille Cachemire si hraje s klasickým paisley vzorem, který oživují hravé barvy a drobné detaily.

Všechny textilie jsou vyrobeny ze stoprocentní vysokogramážní bavlny. Ubrusy a běhouny Aromatique Floraison jsou utkané z kombinace kvalitní bavlny a lnu.