Loading color scheme

Fashion Arena Prague Outlet opět přivítala své zákazníky a v novém designu představila obchody Geox a Calzedonia

CalzedoniaFashionArenaPragueOutlet4 V pondělí 27. dubna opět otevřelo venkovní outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet a již během prvních dnů jej navštívilo velké množství zákazníků. Roli jistě hraje i fakt, že je nyní štěrboholské outletové centrum jedním ze dvou otevřených center svého druhu v tuzemsku. Zákazníky navíc láká i do dvou obchodů, které prošly během nucené pauzy zásadními rekonstrukcemi. Moderní a stylově čisté, tak by šlo jednotně charakterizovat nové interiéry obchodů Geox a Calzedonia.

Outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet přistoupilo k uzavření centra pozitivně a čas využilo k modernizaci hned dvou obchodních jednotek. Do nového kabátu se tak převlékly značky Geox a Calzedonia. Přední italská značka Geox, se specializuje na výrobu dámské i pánské volnočasové obuvi. Zakládá si na kvalitních materiálech a aplikaci inovativních řešení a technologií při výrobě každého modelu. V outletovém centru se přesunula do nových a větších prostor, zákazníci tak mohou vybírat z rozšířeného sortimentu, který nově zahrnuje dámské a pánské kolekce oblečení a dětské kolekce oblečení i obuvi. Přímočarý minimalistický design obchodu dává možnost vyniknout produktům Geox, větší rozloha poskytuje značce možnost prezentace širšího spektra sortimentu a zákazníkům přináší příjemnější podmínky pro výběr a zkoušení prémiové módy. Pro zákazníky si značka navíc připravila speciální zaváděcí nabídku v podobě až 70% slevy z původních cen na vybraný sortiment bot. 

Prodejna populárního italského výrobce spodního prádla a punčochového zboží Calzedonia místo prodejny ve Fashion Arena Prague Outlet nezměnila, zato zákazníky překvapí radikální proměna interiéru. Značka zvolila svou typickou dispozici obchodu, ve které je snadná orientace zákazníka a oproti původním tmavým barvám nyní sáhla po čisté bílé. Více si ale pohrála s geometrickými liniemi, které prochází celým prostorem a jsou jakýmsi futuristickým odkazem italského lehce extravagantního designu. Návštěvníci zde najdou široký výběr ze spodního prádla, plavek, punčochového zboží či legín. Dominantou nového obchodu je velká LED stěna umístěna v čelní části obchodu za pokladnami, na které jsou promítány produktové novinky značky Calzedonia. Pro zákazníky má obchod připravenou také speciální zaváděcí nabídku, a to 10 párů ponožek nebo 10 párů punčocháčů ze základních kolekcí pouze za 300 Kč. Akce platí do vyprodání zásob.

„Značky Geox a Calzedonia jsou pro nás významnou součástí portfolia Fashion Arena Prague Outlet. Jsou často vyhledávanými cíli našich zákazníků a zájem o jejich produkty je vysoký. Proto jsme nezaháleli a využili dočasné uzavření centra k rekonstrukci, abychom zákazníkům mohli s opětovným otevřením nabídnout moderní prostory pro příjemnější a efektivní nakupování. Věříme, že návštěvníci ocení oba vzdušné prostory“, říká Veronika Tebichová, Leasing ředitelka nejnavštěvovanějšího outletového centra Fashion Arena Prague Outlet.