Loading color scheme

Užijte si výlet s dětmi do přírody bez starostí.

MimmoczHASTINGS-PACK-ern---pebalovac-batoh-cena-3290-K---image-1 Za okny pomalu našlapuje jaro. Dubnové slunce ťuká na sklo. Dopřejte si proto se svými dětmi zdravotní procházku do lesů a luk, daleko od lidí a každodenních starostí. Vydejte se na výlet do přírody a zastavte se třeba na piknik. Zabalte všechny nezbytnosti pro malé turisty jednoduše a rychle díky skvělým pomocníkům z mimmo.cz. Kromě vlastního zdraví navíc uděláte i něco pro přírodu - vyberte si kvalitu, která vydrží. Už žádné zbytečné jednorázové obaly!

Ve výletním zavazadle nesmí chybět hrnečky s brčkem a termosky b.box. Patentované hrnky dosáhly oblíbenosti po celém světě díky geniálnímu designu, který usnadňuje pití i v těch nejkrkolomnějších polohách. Z praktické široké termosky zmizí během chvíle každý oběd. Na studené svačinky je tu pak miska s dvěma víčky a brčkem, kterou doplňuje originální patentovaný příbor pro malé strávníky.

Oběd, pití, plenky, kapesníčky, mikina navíc, oblíbená hračka, peněženka, telefon a mnoho dalších nezbytností se hravě vejde do přebalovacích batohů a tašek PacaPod. Tato praktická zavazadla v sobě skrývají chytrý systém 3v1 - uvnitř tašky najdete menší organizéry, termotaštičku a přebalovací podložku. Vše je důmyslně vymyšleno tak, abyste neztráceli čas hledáním věcí. Přebalovací potřeby a jídlo navíc snadno oddělíte, díky čemuž můžete pustit starosti o hygienu z hlavy! Značka PacaPod navíc myslí i na design. Vybírat tak můžete z mnoha elegantních i minimalistických modelů, které využijete i bez plenkové náplně. Mezi novinky patří taška Sauton, která snoubí klasiku a moderní styl. Tato oblíbená taška s novým vzorem se jednoduše přemění na batoh a jde samozřejmě zavěsit na madla kočárku. Minimalistický černý či šedý batoh Picos je univerzálním unisexovým pomocníkem vhodným do města i do přírody. Někde mezi pak stojí nový batoh Hastings ve třech barevných variantách. Využijí jej oba rodiče a parádu udělá v ulicích i na lesních cestách.