Loading color scheme

Šest trendů pro jaro 2020

20200330FAPO-jarni-trendyFINALpdfStrnka1Obraz0002 Jak se na jaře stylově obléknout? Nové módní trendy pomalu míří do obchodů, a přestože je oblékání o individuálním vkusu, není od věci se inspirovat lokálními a světovými značkami. Pestrou nabídku za zvýhodněné ceny najdete například v nejnavštěvovanějším pražském outletovém centru Fashion Arena Prague Outlet.

Výrazné barvy
Nebaví vás černo a šeď v českých ulicích? V tom případě se můžete začít radovat, protože jaro přeje hravému oblečení a barevnému experimentování. Šatníky doplňte o růžové, žluté, oranžové či modré kousky ve výrazných odstínech. Pokud se na ně necítíte, vsaďte alespoň na barevné doplňky. V kurzu budou opět plné a hutné barvy, které se určitě nebojte kombinovat i dohromady.

Volné střihy
Neboli ležérní styl. Není od věci občas vyměnit formální kostýmek za daleko pohodlnější oděv jako bundu, mikinu nebo svetr. Nebojte se kombinovat usedlejší módu s oversize kousky. Volnější XL velikost, je trendem posledních sezón a co je jejím asi největším benefitem je především pohodlí. Volný svršek stačí například doladit úzkými kalhotami nebo sukní a perfektní jarní outfit je na světě.

Veselé doplňky
Není pravdou, že by měl doplněk ustupovat celkovému outfitu. Naopak, při kombinování si můžete dovolit experimentovat. Volte zajímavé atributy, které fungují samy o sobě a nebojte se je kombinovat s výrazným
oblečením. Oživíte tím outfit, a dodáte mu mladistvý look. Vybírejte originální kabelky, tašky, batohy, kšiltovky, ale i šperky nebo hodinky v pestrých odstínech, s hravými motivy a vzory.

Retro styl
Staré dobré časy jsou znovu v kurzu. Nemusíte hned z půdy vytahovat lacláče nebo legendární zvonáče, nicméně určitý retro nádech může být zajímavým zpestřením šatníku. Návrháři často balancují mezi
modernou a chic „minulostí“, což je zárukou, že upoutáte pozornost. Co takhle nové brýle, kabelku nebo lodičky?

Boty s výraznou platformou
Ikonou letošního jara jsou tenisky. Stejně jako u doplňků – čím výraznější, tím lepší. Tenisky s masivní podrážkou nesmí rozhodně ve vašem šatníku chybět, nebojte se ani opravdu výrazných platforem. K nim volte opět zajímavé a divoké ponožky a nebojte se krátkých nohavic. Kratší délka upoutá pozornost a tenisky tak dostanou prostor, který si právem zaslouží.

Pánská sportovní ležérnost
Jaké trendy se promítnou do pánského šatníku? Především pohodlí a styl s důrazem na detail. Základem jsou opět džíny, ideálně s designovou perforací a originálním probarvením. Jaro bude pro muže ve znamení svetrů, kardiganů a sportovních sak a bund inspirovaných sportem.