Loading color scheme

Česká textilní značka Styx upravuje část výroby a šije roušky pro své zaměstnance a zákazníky

IlustracnifotorouskyStyx2 Značka Styx, která se specializuje na výrobu spodního prádla, nyní přeskupuje část své výroby a zaměří se na šití roušek pro své zaměstnance a jejich rodiny. Zároveň bude dávat roušku jako dárek ke každému nákupu, aby pomohla s nedostatkem roušek i svým zákazníkům. Prvních 1500 ks bude hotovo ve čtvrtek.

IlustracnifotorouskyStyx4 „Aktuálně přeskupujeme naše výrobní kapacity tak, že část našich švadlen bude šít místo trenek a dalšího spodního prádla právě roušky. A to ve třech variantách, pánské, dámské a dětské. Veškeré dostupné roušky pak budeme postupně rozdávat našim zaměstnancům a jejich rodinám, další pak půjdou jako dárky ke každé objednávce našich zákazníků,“ říká Adam Rožánek ze společnosti Styx.

Styx je česká značka, která nabízí široký sortiment spodního prádla, kromě propracovaných střihů se zaměřuje i na kvalitní materiály, jako je právě 100% bavlna, kterou použije i na výrobu těchto roušek. Vzhledem k tomu, že jsou veškeré výrobní kapacity na území ČR, dokáže být Styx velmi pružný a dále reagovat na vývoj situace.