Loading color scheme

Osvěžte se novým tonikem Thomas Henry Pink Grapefruit

paloma-pink-th Svěžest klasického toniku v kombinaci se sladkokyselou chutí čerstvých grepů si nově vychutnáte v lahvi Thomas Henry Pink Grapefruit Tonic. Šťavnatá novinka na poli prémiových nealkoholických nápojů se hodí jak do koktejlu, tak na samotné pití jen tak. Vysoký obsah ovoce a vynikající kvalita je u německých toniků a limonád Thomas Henry standardem.

thomas-henry-pink-grapefruit Věděli jste, že grapefruit vznikl s největší pravděpodobností v polovině 18. století díky pokusům botaniků, kteří zkoušeli zkřížit pomeranče s pomelem. Vytvoření toniku Thomas Henry Pink Grapefruit však žádná náhoda nebyla. Thomas Henry je známý pro své kvalitní limonády a prémiové toniky, které používají ty nejlepší bary po celém světě. A právě tento výrobce spojil do jednoho nápoje svěžest šťavnatého růžového grepu a přirozeně hořkého prémiového toniku.

Výsledkem je dokonalý balanc chuti a osvěžení.

Je libo Thomas Henry Pink Grapefruit Tonic samotný, na ledu, nebo v drinku? Tento svěží nápoj si můžete vychutnat podle svých preferencí. Je perfektní ingrediencí do klasického koktejlu Paloma či jednoduchého míchaného drinku Greyhound. Určitě si však pochutnáte také na prosté kombinaci s whisky, vodkou, cachaçou nebo rumem.

„Když pracujete v kuchyni či na baru se surovinami, zkuste se zamyslet, jak by se dále daly využít. Z čerstvého grapefruitu můžete vymačkat šťávu, nasušit bílou část kůry dužinu a prášek z ní použít místo vaječného bílku v sour cocktailu.

Z vnější barevné kůry zase můžete připravit bitters či ji použít čerstvou jako ozdobu drinku,“ prozradil možnosti barmanského zero waste přístupu Phum Sila-Trakoon, global brand ambassador společnosti Thomas Henry na svém masterclassu, který proběhl v prostorách pražského Vnitroblocku.

Paloma Cocktail

Klasický koktejl Paloma, o jehož historii panuje spousta mýtů, je jedním z nejoblíbenějších drinků v Mexiku. Ať už je jeho původ jakýkoliv, pokud tento výjimečně osvěžující drink neznáte, je ten správný čas ho vyzkoušet! Kombinace kvalitní tequily se svěžími citrusy je opravdu neodolatelná.

• 5 cl tequily blanco ze 100% agáve
• 2 cl čerstvé limetové šťávy
• Thomas Henry Pink Grapefruit Tonic
• mořská sůl

Připravte si sklenici: navlhčete její vrchní okraj, na talířek vysypte malé množství soli a vlhký okraj sklenice lehce obalte v soli tak, aby na ní sůl držela a cítili jste ji, až budete koktejl pít. Do sklenice přidejte led, tequilu a čerstvou limetovou šťávu. Dolijte tonikem Thomas Henry Pink Grapefruit a lehce promíchejte. Koktejl ozdobte plátkem limety.