Loading color scheme

Černý pátek a jeho výhody pro spotřebitele

black-friday-45102431920 Černý pátek, v originálu řečeno Black Friday k nám doputoval z Ameriky. Je to doba velkých slev, které mohou dosáhnout až 70 %. Lidé se na tuto událost, která probíhá v pátek hned po Dni díkuvzdání, připravují dlouho dopředu. V USA v tento den pak vypukne opravdové nákupní šílenství. Lidé stojí fronty před obchodními řetězci dlouho před otvírací dobou. Jak jsme na to v České republice?

Černý pátek v Česku
Black Friday v naší zemi přináší také řadu výhod. Nejedná se pouze o nákup zboží z výrazné slevy v tento den. Obchodníci mnohdy tuto akci protáhnou na několik dní a vy tak máte čas pořádně si promyslet, co koupíte. Největší zájem bývá o drahé věci, kde slevu poznáte nejmarkantnějším způsobem a můžete tak ušetřit i několik tisíc. A to už se vyplatí.

Výhody Black Friday
Na Černý pátek se opravdu vyplatí si počkat. Slevy jsou tak opravdu velké a vaše peněženka vám za to poděkuje. Tento den má však více výhod:

• Blacky Friday se týká také e-shopů. Ušetříte tlačenici v obchodě a nakoupíte z pohodlí domova.
• Také zboží, které podléhá této akci, můžete do 14 dní vrátit, pokud vám z jakéhokoli důvodu nebude vyhovovat.
• Internetové obchody nabízejí i jiné akce než jen slevu na výrobku. Mnohdy nabízejí dopravu zdarma.

Připravte se na Černý pátek
Pokud se rozhodnete nakupovat v tento den přes internet, zjistěte si, kterých E-shopu se tato akce týká. Ne každý obchodník ji propaguje. Přehled obchodů naleznete například na stránkách Rankito.cz. Zde pro své návštěvníky připravují také srovnávací testy různých výrobků pro váš lepší přehled. Hlavně si nezapomeňte předem rozmyslet, co chcete koupit, ať potom nemáte doma něco, co ani nepotřebujete.
Černý pátek má bezesporu své výhody a ušetří vám peníze. Počkejte si i vy, až bude další taková akce u nás.