Loading color scheme

Italská móda na jednom místě

IMG1534 Milujete italskou módu a nevíte kam se za ní vydat? Chtěli byste si pořídit pár krásných nových kousků do svého šatníku od italských prémiových značek?

Italská móda je jedinečná a charakteristická svým střídmým elegantním stylem a kvalitou zpracování.  Snoubí se v ní nadčasový styl s aktuálními trendy, smysl pro detail, vytříbený vkus a cit Italů pro oblékání.  Móda je i sociální fenomén.

Italové svým oblečením vyjadřují svou osobnost a chtějí se za všech okolností cítit dobře. A i proto je její největší devízou fakt, že je nositelná pro všechny.

Za italskou módou, která je součástí kulturního dědictví země, čeští zákazníci již nemusejí létat do Milána nebo Říma, ale stačí navštívit luxusní butiky v Čechách.

Pro ty zákazníky, kteří se nechtějí vydávat do těch nejdražších prodejen v centrech měst, byl nově otevřen multibrandový butik My Style Milano. Ten otevřel své brány v pražském outletovém centru Premium Outlet Prague Airport a nabízí oblečení a originální doplňky pouze od italských prémiových značek jako Pinko, Just Cavalli, Love Moschino, Twinset, Dsquared2 a Versace Jeans Couture. Devízou obchodu je nejenom široký sortiment tvořený portfoliem oblíbených italských značek, ale především příjemné ceny. My Style Milano garantuje svým zákazníkům ty nejnižší ceny módních produktů na českém trhu.