Loading color scheme

Anmut Gold nabízí velkorysou eleganci

LuxurytableczVilleroy--BochAnmut-Gold-kvov-podlek-a-podlek-cena-1160-K-mleenka-1360-K---image V kolekci Anmut Gold německé porcelánky Villeroy & Boch se snoubí elegantní tvary, jemná zlatá linka, kvalitní materiál a ruční práce. Tyto šálky, mísy, podnosy či talíře jsou zkrátka určeny pro speciální příležitost. Anmut Gold rozzáří svou klasickou krásou každý stylový interiér.

Nádobí z této kolekce je vyrobeno z vysoce kvalitního kostního porcelánu, jehož historie spadá do 18. století. Tento materiál se vyznačuje smetanově bílou barvou, leskem a jemnou průsvitností. Okraje nádobí zdobí ručně malovaná zlatá linka. Tvary hrnků, talířů a misek jsou inspirované klasickým porcelánem z 50. let 20. století. Anmut Gold má jednoduše nadčasové kouzlo.

Kolekce se dá díky svému minimalistickému základu snadno kombinovat s jinými kousky. Vyzkoušejte hravé sestavy s barevným nádobím či ubrusy nebo si dopřejte luxusní zážitek a připijte si ze skleniček Grand Royal Gold. Anmut Gold najdete v prodejně Villeroy & Boch ve 3. patře obchodního domu Kotva na náměstí Republiky v Praze.