Loading color scheme

Zamilovaní opět slaví svátek!

Kabelka-Karl-Lagerfeld-Fashion-Arena-Prague-Outlet-pvodn-cena-10-999-K-outletov-cena-7-699-K Svátek zamilovaných je tu! Opět máte možnost v pátek 14. února ukázat svému protějšku, jak moc vám na něm záleží. Ať už svátek svatého Valentýna slavíte, nebo nikoli, věřte, že dárek vašemu partnerovi nebo partnerce udělá v kterýkoli den. Tak proč ne zrovna na Valentýna? Pro inspiraci jsme navštívili nejnavštěvovanější pražské outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet.

Máte dojem, že pořídit ženě šperk k Valentýnu je již tisíckrát ohraná písnička? Nenechte se mýlit, s největší pravděpodobností vám naopak padne kolem krku, musíte se však trefit do jejího vkusu! Přiznáváme, že to už může být trochu oříšek, ne však nerozlousknutelný. Pokud si nevíte rady, nenápadně prohlédněte šperky, které již ráda nosí. Jsou to spíše jemné, jednoduché prstýnky či náušnice nebo mohutnější šperky extravagantního typu? V úvahu také berte, zda chcete, aby vybraný kousek nosila v běžných dnech, nebo to má být unikát určený pro výjimečné události. Pokud chcete být symboličtí, můžete vybrat v obchodě Swarovski náhrdelník ve tvaru srdce.

Rozzářený úsměv můžete očekávat také v případě, když se rozhodnete zabodovat s vytříbeným módním doplňkem. Už jen odvaha, že muž vybere své milé kabelku, boty nebo originální pásek, stojí za obdiv. Opět se nebojte preventivně nahlídnout do šatníku obdarované a posuďte její priority. Dopřát jí můžete stylové fashion doplňky z dílny vyhledávaných značek. Nadčasovým trendem bude například kabelka Karl Lagerfeld, pásek Baldinini, lodičky Corso Roma nebo peněženka Valentino z obchodu Deliberti. Pokud se opravdu obáváte, že nedokážete ženu správně odhadnout, není nic jednoduššího, než ji pořídit voucher do oblíbeného nákupního centra a problém máte vyřešený.

Například ve Fashion Arena Prague Outlet získáte nejen dárkové poukazy v libovolných hodnotách, ale i jistotu, že si vaše milovaná vybere to, co si nejvíce přeje.

Vůně a parfémy patří k ženám od nepaměti. Už v Egyptě byly vonné esence přimíchávány do mastiček, jimiž se dámy natíraly. Traduje se, že sama Kleopatra si podmanila srdce panovníka Ceasara právě díky omamnému parfémované vodě. Není tajemstvím, že správně vybraná vůně může i u žen navodit afrodiziakální účinky. Proto vybírejte pečlivě, která padne k osobnosti a naturelu vaší polovičky. Afrodiakálně prý působí například ylang ylang, jasmín, vanilka, hyacint nebo bergamot. Svěže působí ovocné vůně jablek a citrusů – to vše se snoubí v parfému DKNY Be Tempted z The Cosmetics Store Company, Fashion Arena Prague Outlet.

Vůni můžete také darovat jiným způsobem. Není nad to si domov prolnout příjemnou vůní díky aromatickým svíčkám, difuzérům nebo sprejům. Ostražití buďte při výběru značky! Vyplatí se raději investovat do dražších, ale kvalitnějších svíček s ověřeným složením. Levné produkty mají často nejen kratší dobu hoření, ale jsou „napěchované“ chemickými aromaty, a tím mohou po zapálení uvolňovat karcinogenní látky. Renomovaným výrobcem svíček s více jak 50letou tradicí je například Yankee Candle. Výroba jedné svíčky trvá v průměru až 6 hodin a kontrola kvality je u nich na prvním místě.

Pro něj

Muži většinou nespadají do skupiny přehršle slavící sv. Valentýna, ale i přesto nebo právě proto byste toho svého mohla překvapit hezkým dárkem. Fashion Arena Prague Outlet nabízí široké spektrum tipů na valentýnské překvapení.

Pánové často velice ocení zásah ženské ruky do jejich šatníku. Proto se neostýchejte a zasáhněte! Pokud máte dojem, že je jeho móda příliš unifikovaná, zkuste vybrat například stylové doplňky. Ideálně by měly splňovat dvě kritéria – být trendy a praktickým dárkem zároveň. Typickým pánským hitem jsou hodinky, muž je reálně využije v každodenním životě a navíc podpoří jeho image. Obdobně to může být u slunečních brýlí. Rozhodně se nebojte investovat do koupě značkových modelů. Zaručí vám prvotřídní kvalitu použitých materiálů a tím i 100% ochranu před UV zářením a větší odolnost vůči mechanickému poškození.

Odvážné dámy, které mají svého partnera takzvaně v oku, mohou sáhnout po vkusné obuvi, klobouku nebo pásku. Klasikou, kterou nešlápnete vedle, je parfém. Pokud má muž nějaký oblíbený a nerad experimentuje, sáhněte po něm. Někteří však přímo vyhledávají novinky, v tom případě se vydejte například do obchodu The Cosmetics Store ve Fashion Arena Prague Outlet. Parfémy si můžete rovnou vyzkoušet a vytipovat ten pravý. Z kategorie originálních praktických dárků můžete také vybrat cestovní zavazadlo, obal na notebook, sportovní potřeby nebo elektroniku.