Loading color scheme

6 tipů na valentýnské dárky, které potěší muže i planetu

EtikButiktricko890Kc Valentýn je za rohem a pokud milujete nejen svého partnera, ale i naši planetu, pořiďte mu dárek, který je k ní ohleduplný. Na eshopu EtikButik.cz nebo v pražském showroomu na Rašínově nábřeží 54 najdete etickou módu, veganské boty a doplňky nebo přírodní kosmetiku jak pro muže, tak i pro ženy. Všechny produkty v nabídce EtikButiku vznikly za etických podmínek a s ohledem na životní prostředí.

Vůně. Parfemovaná voda pro muže inspirovaná skandinávskými lesy je 100 % přírodního původu a 82 % obsahu pochází z organického zemědělství.

Hlava: Svěžest borovice se potkává se šumivým duetem pomeranče a bergamotu

Srdce: Květinový soubor obohacený o růži, cedr a patchouli

Základ: Intenzivní, teplé tóny santalového dřeva, kadidla a vanilky

Tričko. Trička ze 100% organické biobavlny, která se pěstuje bez použití chemických pesticidů a hnojiv a zavlažuje se převážně dešťovou vodou, vyrábí švédská značka DEDICATED. Vybrat si můžete z mnoha vtipných potisků. 

Podložka pod myš. Korek - to je vlastně kůra dubu korkového, který roste především ve Středomoří. Je to dorůstající, udržitelný materiál s vynikající ekologickou bilancí. Doplňky z něj vypadají stylově a snadno se udržují.

Ponožky. Máte doma horala, cyklistu nebo muzikanta? Vyberte mu etické ponožky s designem na míru jeho koníčkům! Ty od značky DEDICATED jsou vyrobené z biobavlny s příměsí polyamidu a elastanu, takže se příjemně nosí.

Peněženka. Je ručně vyrobená v malém rodinném podniku v Portugalsku z úplně nového veganského materiálu na rostlinné bázi s bio olejem z organických obilovin. Vejde se do ní 9 karet a má kapsičku na drobné. Rozměry: 11 x 9.5 cm.

Kartáček. Bambusové zubní kartáčky Hydrophil jsou vyrobeny s maximálním ohledem na životní prostředí a kromě toho vypadají daleko víc stylově, než ty plastové. Tělo je z bambusu, měkké štětinky z nylonu z ricinového oleje a dokonce i barvy jsou přírodní. Když doslouží, můžete kartáček hodit na kompost nebo do popelnice na bioodpad.

Všechny etické dárky najdete na etikbutik.cz, vybraný sortiment si můžete prohlédnout a zakoupit v nově otevřené prodejně EtikButik na adrese Rašínovo nábřeží 54, Praha 2.

Otevřeno je pondělí - pátek od 12 do 19 hodin a v sobotu od 10 do 15.