Loading color scheme

Potěšte své blízké lahví prémiového alkoholu

ron-de-jeremy Nemáte nápad, čím obdarovat své blízké? Můžete je potěšit originálním dárkovým balením kvalitního alkoholu. Stačí si vybrat z bohaté nabídky českého distributora prémiových alkoholických a nealkoholických nápojů, společnosti Premier Wines & Spirits.

Vánoce s sebou přinášejí i atraktivní dárková balení prémiového alkoholu. Potěšíte jak milovníky skvělého ginu, tak i rumové nadšence či třeba ty, kteří dávají přednost kvalitní pálence. Pestrá nabídka zahrnuje i limitované edice, které jsou k dispozici pouze v omezeném množství.

Ron de Jeremy Spiced
Oblíbenou kategorii spiced rumů skvěle obohacuje vyvážený rum Ron de Jeremy Spiced. Plný sedmiletý panamský rum doplňuje pečlivě vybrané aromatické koření. V příjemném aroma je nejvýraznější sladší chuť vanilky. Vánoční balení rumu jistě potěší každého milovníka oblíbeného Rona.

Relicario Rum Solera
Ve výběru kvalitních destilátů nesmí chybět ani blend minimálně 10 let stařených dominikánských rumů Relicario Solera. Smíchané rumy zrají v sudech po Kentucky Bourbon whisky v karibských klimatických podmínkách. Dokonalé spojení aroma a chutí vyústí v příjemné tóny vanilky, koření a sušených sladkých mandlí. Tento výjimečný rum servírujte nejlépe samotný. V dárkovém balení na vás navíc čekají dvě skleničky.

Flor de Caña Spresso Liqueur 30 %
Netradiční spojení kvalitního sedmiletého rumu, kávového extraktu a přírodního sirupu potěší všechny milovníky kvalitních likérů. Exkluzivní dárkové balení v sobě obsahuje navíc dvě lahve prémiového Thomas Henry toniku, který ve spojení se Spressem tvoří neodolatelnou kombinaci. Čeká na vás výrazná vůně kávy a jemný suchý závěr charakteristický pro kvalitní rum. Spresso se však skvěle hodí i na přípravu horkých nápojů.

Opihr London Dry Gin
Současně nejoblíbenější kategorii ginů doplňuje tento perfektně vybalancovaný prémiový gin charakteristický pro výrazná netradiční botanicals. Příjemně pikantní chuť je však skvěle vyvážená. Kombinace indického černého pepře, marockého koriandru, kardamomu, zázvoru a dalších botanicals je opravdu příjemně překvapivá. Perfektně pasuje k suchým, kvalitním tonikům.

Gin Mare
Inspirací tohoto vyváženého ginu je jednoznačně středomoří. Kromě tradičních bylin se pro výrobu Ginu Mare používají i arbequinské olivy, bazalka, tymián či aromatický rozmarýn. Tento oblíbený gin s výrazným aroma a dlouhou dochutí se skvěle hodí i do cocktailů. Gin Mare v dárkovém balení překvapí netradiční lucernou.

Baron Hildprandt ze zralých hrušek
Světově oceňovaný destilát pocházející ze Zámecké palírny v Blatné je výsledkem práce mistrdestiléra Václava Šitnera. Tento výjimečný destilát si vysloužil v minulém roce ocenění v soutěži World Spirits Competition v San Franciscu. Harmonická ovocná a lehce nasládlá chuť potěší nejen jako skvělý digestiv.