Loading color scheme

Atrium Flora rozšiřuje nabídku obchodů

tezenis Nově v obchodním centru Atrium Flora otevřely obchody Tezenis se spodním prádlem, Lee Cooper, kde pořídíte kvalitní džíny, RELAX, který vás vybaví stylovými doplňky, a Neula, kde dámy najdou perfektně padnoucí oblečení. Pestrá nabídka obchodů se tak rozšiřuje o další žádané kousky. Inspirujte se nejnovějšími módními trendy a pořiďte neotřelé módní kousky i vánoční dárky.

Atrium Flora opět rozšiřuje svou pestrou nabídku obchodů a služeb, aby splnilo přání svých zákazníků. Nově se v Atriu Flora představí například známý obchod Tezenis. Ten nabízí zejména svým zákaznicím stylové spodní prádlo, ale i oblečení na doma. Pestré kolekce Tezenis jsou doplňovány každý týden o nové módní kousky. Tento moderní minimalistický obchod potěší nejen dámy, jelikož nabízí i pánskou a dětskou kolekci.

V říjnu byla v Atriu Flora otevřena i prodejna Lee Cooper. Ta se pyšní kvalitními denimovými kousky. Pořídíte zde od trendy kostkovaných košil přes denimové bundy po skvěle padnoucí džíny. Moderní střihy a promyšlené detaily potěší každého, kdo vyhledává stylové módní kousky.

Nově najdete v Atriu Flora i obchod s českými módními doplňky RELAX. Značka RELAX je na trhu již od roku 1996 a nabízí opravdu pestrou nabídku doplňků. V obchodě pořídíte jak nejnovější módní kousky, tak i sportovní doplňky. Vybrat si můžete kvalitní sluneční brýle, teplé čepice, šály, ale i lyžařské a cyklistické brýle. Obchod kromě vlastních produktů nabízí i světově známé značky, jako jsou Ray Ban, Polaroid, Oakley či Avanglion. Pořídíte zde i cyklistické a sportovní doplňky od značky R2.

Dámy potěší otevření obchodu Neula. V zimě zde najdete skvěle padnoucí bundy či kabáty, ale i šaty, kostýmky a další stylové kousky, ať už jdete do kanceláře, či na schůzku. Neula je známá a úspěšná konfekční značka, jejíž historie sahá až do roku 1998. Tehdy byla založena ve Finsku a od té doby si drží punc kvality a výjimečnosti, což dokládá neustále rostoucí poptávka po jejích produktech a rozšiřování obchodní sítě. Téměř veškerá kolekce značky Neula je vyrobena ze 100% přírodních materiálů ve spolupráci s předními designéry ve Finsku, Itálii a Německu. Kvalitní materiály ve spojení s padnoucími střihy si opravdu zamilujete.