Loading color scheme

PARTY DRINK DO KAPSY

WaterdropNEROimage2 Zapomeňte na energetické nápoje a vsaďte na mikrodrink Waterdrop. Nová kapsle NERO je plná povzbuzujících látek, které se běžně vyskytují v přírodě. Navíc úplně bez cukru a chemických látek. Povzbuzující, a přesto zdravý nápoj,  můžete mít stále u sebe.

Složení nových kapslí NERO vám dodá energii do nového dne nebo na dlouhý večírek. Malá kostka Waterdrop váží jen pár gramů, takže se vám vejde do sebemenší kabelky a můžete mít povzbuzující drink kdykoliv po ruce. Rozpuštěním ve vodě získáte až 600 ml nápoje bez cukru a zbytečné chemie. Navíc nezatížíte planetu o plastovou láhev nebo plechovku. Malou kapsli stačí rozpustit ve vodě a party může začít. K unikátním černým kapslím NERO je nabízená také designová nerezová láhev s dvojitou stěnou, která udrží nápoj v požadované teplotě. Novou limitovanou řadu NERO pak doplňují nerezová brčka nebo praktické pouzdro na kapse.

Malá kapsle obsahuje celou řadu užitečných látek.
Přírodní kofein a extrakt z guarany zaženou únavu. Guarana představuje přírodní zdroj energie na několik hodin a bez vedlejších účinků. Právě proto je součástí snad všech povzbuzujících drinků. Rozjasní mysl, zlepší koncentraci a povzbudí celý organismus. Je to skvělý společník, pokud vás čeká dlouhý den, zkouška nebo náročné jednání.

Kolový ořech je další povzbuzující látkou, díky které zůstanete dlouho vzhůru a plní energie. Kolový ořech je tradičně používaný pro své povzbuzující účinky. Zejména obsažený kofein je znám svou schopností podporovat soustředění, vytrvalost, pozornost a koncentraci. Tradičně bývá vyhledávaným prostředkem na zahnání únavy a hladu.

Aktivní uhlí má vysokou adsorpční schopnost a váže na svůj povrch plyny a toxické látky ze zažívacího traktu. Tím působí příznivě při očistě organismu. V trávicím ústrojí se nevstřebává, ale pouze na principu adsorpce (přichycení) z trávicího traktu vychytává řadu látek, jako jsou toxiny, bakterie, některé „odpadní“ produkty metabolismu, ale i léčiva.

Dále kapsle NERO obsahuje vitamíny C, B6, B12, přírodní aroma a chuť ostružin.

Nápoj není vhodný pro děti a těhotné nebo kojící ženy.