Loading color scheme

Globální značka obuvi Skechers otevřela první outletový obchod v Čechách

Kopie-souboru-1T6A2823 Původem kalifornská společnost Skechers otevřela 7. září nový obchod ve štěrboholském outletovém centru Fashion Arena Prague Outlet. V Praze se jedná teprve o druhý obchod této značky, současně jde o první outletový v Čechách. Mezi zákazníky je značka oblíbená díky originálnímu designu, kvalitě zpracování a unikátním materiálům.

Značka Skechers vznikla v roce 1992 v Kalifornii a od samého začátku razí svěží, leckdy extravagantní a progresivní styl. „Se značkou jsme začali vyjednávat zhruba před rokem. Přáli jsme si do našeho centra přivést značku, která našim zákazníkům chyběla. Ano, v centru máme světové leadery se sportovním zbožím, někteří zákazníci ale volali po specializovaných sportovních značkách, zaměřených pouze na obuv,“ doplňuje ke vstupu značky do centra Veronika Tebichová, ředitelka pronájmů Fashion Arena Prague Outlet

Silnou stránkou značky Skechers je vlastní vývoj materiálů. Jako jedni z prvních na přelomu tisíciletí předvídali fitness boom a v souvislosti s ním začali připravovat zcela nové modely bot, do kterých začali promítat vlastní výzkum a vývoj. „Našim zlomovým modelem byly Shape Ups – typicky zaoblená podešev a kinetické jádro podporující zdravou chůzi vyvolalo mezi zákazníky velký ohlas a naše značka začala velice rychle posilovat. Dnešní modely se původní technologií inspirují, neustále ji zdokonalují a přispívají tak k většímu pohodlí při sportování a každodenním nošení,“ vrací se do historie Tomáš Megys, Retail manager značky Skechers.