Loading color scheme

Užijte si eleganci kolekce Classique Noir inspirované třídou Champs Élysées

LuxurytableczClassique-Noir-Podkladov-tal-30-cm-Koniglich-Tettau-cena-1470-K-hlubok-tal-520-K---image Jednoduchý přístup je mnohdy daleko zajímavější než složité efekty. Potvrzuje to i nová kolekce německé porcelánky Königlich Tettau s názvem Classique Noir. Designéři se při návrzích tohoto nádobí inspirovali pařížskou hlavní třídou Champs Élysées známou pro svůj luxus, sofistikovanost a jedinečný styl. Výsledek v sobě snoubí nenucenost a eleganci.

Jednoduché tvary bílého nádobí z tvrdého porcelánu podtrhuje jemná černá linka. Forma je zvolená tak, aby nejenom lahodila oku, ale též dodržovala ergonomické zásady. Kolekce Classique Noir vynikne samotná, ale dá se chytře zkombinovat s nádobím či interiérem hýřícím barvami.

Porcelán Königlich Tettau je známý svou nejvyšší kvalitou. Díky pečlivé řemeslné výrobě jsou jednotlivé kusy nádobí lehké a vypadají téměř průsvitně. Přestože tato bavorská továrna vyrábí porcelán již dvě století, nezapomíná jít s dobou. A tak můžete kousky z kolekce Classique Noir mýt v myčce či ohřívat v mikrovlnce.