Loading color scheme

Podzimní inspirace!

7 Letní teploty pomalu a jistě klesají. Pokud milujete teplo a z podzimu radost nemáte, zkuste si najít jiná positiva, která se pojí s chladnějšími dny. Například? Můžete ze šatníku vynést zajímavější oblečení a můžete začít vrstvit. Pokud si nevíte rady a potřebujete pomoct, vyrazte například do Fashion Arena Prague Outlet. Mezi stovkami prémiových značek zde naleznete to, v čem se budete cítit skvěle, a nakonec si podzim třeba i zamilujete.

Jak najít kompromis pro nastupující podzim, kdy se střídají chladná rána s ještě relativně teplými dny? Vhodnou možností jsou jednoznačně úpletové a pletené šaty. Spojují komfort s vkusnou elegancí a hodí se pro denní nošení. Například se sakem snadno vytvoříte formální outfit na pracovní schůzku, naopak s koženou bundičkou à la křivák docílíte volnočasového modelu.

Dalším způsobem, jak vyzrát na chladnější venkovní teploty, ale zároveň zůstat v módním kurzu jsou maxi šaty, overaly, ale i klasicky kalhoty. Šaty dlouhé až na zem vypadají smyslně, žensky a zároveň lehce skryjí potřebné teplejší spodní vrstvy jako například silonky, tílko nebo rovnou tričko s dlouhým rukávem. Obdobně si poradíte u overalů, které se staly hitem léta, ale díky silnějším materiálům se jich nemusíte vzdávat ani na podzim.

Využít můžete taktéž kalhoty s aktuálně velmi vyhledávaným tříčtvrtečním střihem. Díky svému komfortu se stane toto nenucené a šik oblečení horkým kandidátem na denní nošení i speciální příležitosti.

Podzimní kabáty a bundy zajišťují teplo, ovšem proč právě kabátem nevyjádřit své sebevědomí a originální vkus? Pořiďte si elegantní kabát třeba ve smetanovo-hnědé kombinaci s širokým páskem. 

Chcete-li naopak vytáhnout do boje proti nudě, zvolte neotřelý kabátek módního provokatéra Karla Lagerfelda.

Podzimní kolekce samozřejmě myslí i na pány. Svetry jsou hlavním atributem tohoto období. Přináší nejen komfort, ale i vytříbený styl. Oživí váš outfit, dodají ležérní eleganci nebo sportovní look, podle toho, s čím je zkombinujete. Letos rozhodně nešlápnete vedle při volbě barev jako je béžová, okrová či cihlová.

Podobně jako u žen představují bundy, kabáty a saka must-have modely podzimu. Jednotlivý typ, včetně délky a materiálu, volte podle venkovních teplot a rovněž dle vašich preferencí. Střih vám musí perfektně sedět, jen tak se budete cítit pohodlně a vybočíte z průměru. Jednobarevné tóny jsou sázkou na jistotu a jsou důkazem toho, že méně je někdy více. Navíc se snadno kombinují s dalším vybraným oblečením, které si tak může lehce dovolit být vzorované.