Loading color scheme

Holandská denimová značka G-Star RAW otevřela v Praze svůj první obchod.

V druhé polovině srpna otevřela ve štěrboholském centru Fashion Arena Prague Outlet svůj obchod další světová značka s módou. Tentokrát jde o ikonickou G-Star RAW, která je proslulá svým odvážným a nekonvenčním přístupem k tvorbě a vysokou kvalitou kolekcí. Jde o první obchod této značky v Praze a vůbec první outletový v České republice.

G-Star RAW je holandská značka oblečení, která vznikla už v roce 1989. Díky své špičkové kvalitě, neotřelému designu, který vychází z vojenských uniforem a chuti experimentovat si získala zákazníky téměř po celém světě. Jako první začala v roce 1996 produkovat RAW džínsovinu – nevypraný a nijak neošetřovaný denim přímo z továrny. Další důležitý milník v její historii se stal v roce 2006, kdy se spoluvlastníkem značky stal zpěvák Pharrell Williams. Od té doby se značka řadí mezi TOP marketingové inovátory současnosti.

„Pro otevření ve Fashion Arena Prague Outlet jsme se rozhodli po zralé úvaze jako nejlepší outletové lokalitě, která zapadá do širší expanzní strategie značky v České republice“ uvedl pan Ondřej Konečný, majitel společnosti Denim Group provozující prodejnu. Doplňuje ho Veronika Tebichová, ředitelka pronájmů Fashion Arena Prague Outlet: „Tento obchod je unikátní nejen nabízeným zbožím a zajímavým interiérovým řešením, jedná se totiž momentálně i o jediný obchod G-Star RAW v Praze. Co víc, jde o vůbec první outletový obchod v České republice. Snažíme se tak zákazníkům nabídnout opět něco jedinečného.“

„Kolekce G-Star RAW rozšiřují náš sortiment o originální módu snoubící prvky urbanismu s minimalismem. Co je ale také podstatné, značka ve své tvorbě velmi dbá na životní prostředí, na což začínáme klást stále větší důraz i v našem centru. Jsme si jistí, že si značka G-Star RAW najde své fanoušky i mezi našimi zákazníky,“ uzavírá Lenka Čapková, ředitelka centra Fashion Arena Prague Outlet.