Loading color scheme

V knihkupectvích Luxor jsou na školu perfektně připraveni. A vy budete také!

Luxor---batohy-II Aktovka, penál, sešity, pero, pastelky, lepidlo… a k tomu várka učebnic. Máte v ruce seznam nezbytností, bez kterých se vaše dítko školou povinné neobejde? Pak bez váhání zamiřte do nejbližšího knihkupectví Luxor, kde na jednom místě, bez stresu, v přívětivém prostředí nakoupíte vše potřebné. A radost z úspěšné mise můžete korunovat některou z inspirativních knížek, kterých mají v Luxoru vždy dostatek.

Ať už máte doma natěšeného prvňáka nebo zkušeného školního matadora, v síti knihkupectví Luxor po celé republice určitě vyberete kvalitní aktovku nebo batoh v té správné barvě, vzoru a velikosti. Tašky jsou ergonomicky tvarované, odlehčené a vybavené reflexními prvky. V Luxoru se přesvědčíte, že sešity už dávno nemusejí být jen nudně zelené či červené. Zaručeným tipem jsou sešity s veselými motivy z edice Happy Spirit, která vzešla ze spolupráce s tuzemskými školami a splňuje kritéria nejvyšší jakosti.

Neméně neodolatelná a pestrá je v Luxoru nabídka psacích potřeb – pera a propisky pro leváky i praváky, trojhranné i obyčejné pastelky či fixy, zmizíkovací pera, speciální rýsovací pomůcky, lepidla a mnoho dalšího. A aby se nic neztratilo a bylo vždy po ruce, rovnou přiberte praktický rozkládací penál pro malé školáčky. Větší studenti jistě ocení jednoduché etuje, kam psací potřeby rovnou nasypou a utíkají na další hodinu.