Loading color scheme

„Pařížská pro všechny“. První kamenná optika VašeČočky.cz nabízí luxusní brýle za internetové ceny

VaseCockypodzemnipatro E-shop VašeČočky.cz otevřel první kamennou optiku v Praze. Ve dvou patrech najdete až 1000 modelů slunečních a dioptrických brýlí od základních až po těžko dostupné značky jako Fendi nebo Dior, a to za internetové ceny, tedy až o 40 % levněji než v běžných optikách. Optometristé a oční optičky vyškolené na styling vás provedou nákupem brýlí od supermoderního vyšetření zraku až po sladění obrouček s vaším životním stylem či barevným typem. 

„V přízemí najdete kvalitní brýle od oblíbených značek jako Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Vogue nebo Michael Kors, podzemní patro nabízí luxusní a exkluzivní značky jako Fendi, Gucci či Dior. Oproti tradičním optikám máme sortiment, který často obměňujeme nejen podle sezóny. V prodeji je až tisíc nejzajímavějších modelů od pečlivě vybraných značek,” představuje optiku Jiří Urban, CEO VašeČočky.cz. Jak brýle, tak i nejoblíbenější produkty z webu jsou v prodejně za internetové ceny, tedy cca o 30–40 % levněji, než je běžné v klasických optikách.

Vedle ceny a pečlivě vybraného sortimentu si optika VašeČočky zakládá na profesionální péči o zákazníky. Optometrista spolu s očními optičkami vyškolenými na styling provede zákazníky nákupem brýlí od supermoderního vyšetření zraku (pro stálé zákazníky zdarma), výběru brýlí podle životního stylu až po sladění obrouček s vaším barevným typem. „Na rozdíl od většiny optik skla zabrušujeme sami, díky čemuž můžeme zaručit nejen vyšší kvalitu, ale případně i vyrobit brýle na počkání,” vysvětluje Jiří Urban.

Nositelům kontaktních čoček zase optometrista pomůže s jejich aplikací. Optika slouží nejen jako showroom slunečních brýlí, které si zákazníci mohou předvybrat na e-shopu. Zároveň je odběrným místem, kde je možné si vyzvednout objednávku z e-shopu zdarma. 

„Optika bude místem, kde to žije. Plánujeme pořádat workshopy a eventy, které k nám nalákají další zákazníky a udělají z péče o oči zážitek,” doplňuje Jiří Urban. Do budoucna VašeČočky.cz plánují otevírat další optiky nejen v Česku, ale i v hlavních evropských městech. E-shop totiž kromě České republiky působí v dalších 15 evropských zemích.