Loading color scheme

Tašky z pratelného papíru – objevte s Albi další udržitelný trend

AlbiEKObatoh699Kc Eko tašky, kabelky, taštičky a batohy z pratelného papíru jsou krásné, příjemné na dotek, skoro nic neváží a navíc jsou velmi odolné. Vypadají skoro jako kožené a v nabídce najdete spoustu barev i velikostí. Vyberte si v prodejnách Albi  tu svou, a odlehčete tak svým zádům i životnímu prostředí.

Pratelný papír – co je to vlastně zač?
Někdy se nazývá také veganská kůže, leather paper nebo odborně celulóza. Tento ekologický, udržitelný a recyklovatelný materiál se vyrábí z papírových vláken a přírodního latexu. 
Na omak je hladký, je neskutečně pevný a hlavně nic neváží, což je u batohů a kabelek velké plus. Nosnost batohů a tašek z papíru je do 4 kg.

S „papírovým” batohem budete za hvězdu. A to nejen v dešti, kdy se navzdory očekávání neprotrhne. Příjemně jednoduchý vzhled (v nabídce je i s potiskem) z něj dělá originální udržitelný módní doplněk, který se jen tak neomrzí.

V Albi seženete papírové kosmetické taštičky a mini taštičky v metalízovém i přírodním looku. Hodí se nejen na kosmetiku, ale i na doklady, kapesníčky, žvýkačky…

Skládací tašky se právem staly nezbytným doplňkem pro případ neplánovaných, ale i těch přírodu šetřících plánovaných nákupů. Vedle peněženky, klíčů a kapesníčků nesmí chybět v žádné kabelce. A v eko variantě jsou ještě stylovější!

Výhody pratelného papíru:

  • vyrábí se z ekologických materiálů a je 100% vegan
  • je udržitelný – nezatěžuje životní prostředí a navíc má dlouhou životnost
  • může se prát v pračce na 30 °C, materiál se nerozpustí ani nepoškodí
  • můžete si vybrat mezi zmačkanou patinou, která připomíná papír, nebo lesklým hladkým povrchem připomínajícím kůži. Pokud preferujete kůži, stačí materiál přes látku vyžehlit
  • téměř nic neváží
  • vydrží opravdu dlouho, běžným nošením se neprošoupe ani neprotrhne

Výrobky z pratelného papíru od Albi se hodí pro všechny městské tvory se smyslem pro udržitelnou módu. Batohy a mini taštičky jsou i v unisex variantě.