Loading color scheme

Cava: To nejlepší ze Španělska v jedné sklence šumivého vína

Freixenet-image Léto a bublinky patří neodmyslitelně k sobě, co takhle ochutnat ty španělské? Dopřejte si skleničku vychlazené „cavy“ a nasajte atmosféru vášnivého Katalánska. Freixenet nabízí hned tři druhy šumivého vína, které se perfektně hodí pro řadu příležitostí.

Holčičí dýchánek
K večeru stráveném s kamarádkou skvěle pasuje lehký Freixenet Cordon Rosado. Ať už se rozhodnete vyrazit někam za zábavou nebo hodláte relaxovat v pohodlí domova s pleťovou maskou, aroma lesního ovoce, svěží kyselinka a lososová barva je tou správnou volbou pro pořádnou dámskou jízdu!

Smyslné okamžiky s vaším miláčkem
Chvíle s partnerem vyžadují něco opravdu speciálního. Sáhněte po černé matné lahvi Freixenet Cordon Negro a mile svůj protějšek překvapte. Světle zlaté bublinky se zelenkavými odlesky, jemné perlení a vůni tropického ovoce s citrusovou kůrou si oba okamžitě zamilujete.

Posezení s přáteli
Freixenet Carta Nevada, šumivé víno zelenkavé barvy se zlatavými odlesky, které svou květinovou a ovocnou chutí připomíná jablka a citrusy, perfektně dotvoří teplý podvečer strávený ve společnosti přátel a dobrého jídla přímo z grilu.