Loading color scheme

Léto patří vzdušným materiálům a střihům! Jaké jsou letošní hity?

aty-Odd-Molly-obchod-Karl-LagerfeldOdd-Molly-Fashion-Arena-Prague-Outlet-pvodn-cena-7499-K-outletov-cena-5249-K Do města, na festival, na koupaliště, do přírody nebo i do práce. Léto může dát, co se výběru oblečení týká, pořádně zabrat. Teploty stoupají, vrstvy se tenčí, party a další letní akce se rozbíhají a vy samozřejmě chcete všude vypadat skvěle. Jak se tedy obléct pohodlně, funkčně a zároveň i stylově? Přinášíme vám inspirace ze štěrboholského outletového centra Fashion Arena Prague Outlet.

Typicky ženským oděvem, který by v šatníku rozhodně neměl chybět, jsou dlouhé šaty. Navíc kdy jindy obléci barevné a střihové variace než právě v létě, kdy nemusíte nosit další vrstvy? Na maxišatech je skvělá jejich rozmanitost v potiscích, vzorech i barvách, takže si lehce vyberete ty pravé pro vás k jakékoliv letní příležitosti. V našich obchodech jich naleznete opravdu širokou škálu. Na hudebním festivalu zabodujete například v bohémských šatech v boho chic stylu, na romantické večerní procházce městem okouzlíte partnera v šatech s florálními motivy nebo podmanivými šaty plisé stylu.

Overaly si o pozornost říkají už několik sezón a ani letos tomu není jinak. Je to podobně praktický oděv jako šaty ke slunnému počasí patří. Vybírat můžete z dlouhých i krátkých variant podle příležitosti, nebojte se však odvázat pestrobarevnými vzory, díky kterým vybočíte z davu a prozáříte každý letní večírek s přáteli. 

Někdy jsou v parném létě ovšem praktičtější kraťasy či dlouhé kalhoty. Jsou vhodnější na pobíhání po městě, k vodě nebo na výlety. Navíc vzhledem k různorodosti aktuálních kolekcí můžete vedle řady sportovních modelů najít i více společenské verze, v nichž ale budete také působit smyslně. Bát se v létě nemusíte ani dlouhých kalhot, pokud dáte přednost prodyšným materiálům jako je například len, bambusové látky nebo satén, získáte pohodlí spojené s letošními trendy. 

Na závěr malé pánské okénko. Chcete přeci, aby s vámi váš partner ladil. Podobně jako pro ženy platí, že léto je skvělou příležitostí k oživení šatníků. Nemusí to pořád být pouze jednobarevná trika či košile, které se brzy okoukají. Aktuálním hitem se stávají potisky s letní tématikou jako jsou květiny, palmové listy, tropické ovoce nebo dokonce legendární plameňáci, kteří se probojovali už i do pánského šatníku. Výraznější vzory mohou v celkovém outfitu působit harmonicky, svěže i elegantně. 

Kabelka, taška či batůžek jsou pravděpodobně v létě doplňkem číslo jedna. Kam jinam odložit všechny drobnosti a cennosti, které musíte mít celý den u sebe? Taková taška se však může stát i neotřelým módním doplňkem. V létě odhoďte všechny zábrany a nechte vyniknout třásně, bláznivé potisky a barvy, zábavné nápisy či vzory. 

Svůj velký návrat do světa módy opět zažívají přírodní materiály. Sláma, lýko, len, bavlna a vlna se perfektně hodí pro stylové nápadité tašky. Takový módní doplněk se skvěle pojí s nespoutaným stylem boho chic, ke kterému patří prvky jako jsou třásně, rozmanité vzory a zmíněné materiály z darů přírody. Praktická je také jejich velikost, která umožní jejich použití jak na pohodlné nákupy do města, tak k vodě na pláž či hudební festival.

Pokud vyhledáváte objemově prostornou tašku, určenou přímo pro dovolenou nebo cestu na pláž, zvolte látkové tašky. Nemají klasický pevný tvar kabelky, takže je lehce složíte a přibalíte do cestovního kufru. Po příjezdu do vysněné destinace do ní vedle klasických nezbytností s přehledem uložíte třeba ručník a další plážové potřeby. O styl a kvalitu se ovšem neošidíte, vybírat totiž můžete z tematických letních potisků, které mile osvěží váš outfit. 

Pokud preferujete mít volné ruce a nechcete se starat o kabelku, volte batoh. Je to příjemný kompromis pro letní procházky nebo výlety do přírody. Zvládnete s ním s přehledem bez omezení i sportovní aktivity. Ve Fashion Arena Prague Outlet naleznete jak fashion kousky myslící na jedinečný design, tak typy pro sportovní nadšence.