Loading color scheme

Ron de Jeremy, rum, na který jen tak nezapomenete

rdj-reserva Kvalitní rum pro opravdové znalce Ron de Jeremy je skutečná legenda. Poutavý příběh tohoto jedinečného rumu, ale hlavně jeho vytříbenou chuť si jistě zamilujete. Vžijte se do legendárního osudu slavného Ronalda Jeremyho Hyatta při vychutnávání tohoto prémiového rumu.

The Hedgehog, vlastním jménem Ronald Jeremy Hyatt, inspiroval vznik prémiového rumu Ron de Jeremy. Ať už jste četli knihu vyprávějící jeho příběh, či jste viděli poutavý dokument, který znají lidé po celém světě, neměli byste si nechat ujít prémiový rum Ron de Jeremy, který slaví úspěchy, sklízí uznání a neustále přichází s neotřelými novinkami. Jaké je však gros tohoto rumu? „Vždycky říkám, že chci lidi potěšit, a to hned dvakrát. Jednou se zasmějí, když vidí lahev, a podruhé jim úsměv na tváři vykouzlí skvělá chuť. Naším cílem je, aby se lidé více smáli,“ říká Ollie Hietalahti, spoluzakladatel rumu Ron de Jeremy, který v březnu navštívil Prahu.

Ron de Jeremy Spiced
Vychutnejte si výjimečně vyvážený a jemný rum Ron de Jeremy Spiced, který vznikl spojením těch nejjemnějších rumů z ostrovů Trinidad a Barbados. Díky tomu získal tmavší barvu a plnější chuť než většina tradičních spiced rumů. Tmavý rudohnědý odstín skrývá plné vanilkové aroma doplněné skořicí a muškátovým oříškem. V chuti ucítíte karamel a vanilku. Ron de Jeremy Spiced má specificky dlouhý a jemný závěr. Díky tomu se skvěle hodí i do klasických koktejlů. Vychutnat si ho však můžete i samotný.

Ron de Jeremy Reserva
Tento cenami ověnčený rum je výjimečně vybalancovaný a jemný. Jedná se o unikátní blend prémiových rumů z Barbadosu, Trinidadu, Jamajky a Guyany. Tyto rumy zrály až 8 let v amerických dubových sudech po bourbonu, díky čemuž získaly charakteristickou barvu i chuť. Zlatá barva je doplněna vůní ohořelého dubového dřeva, pražených ořechů a čerstvého třtinového cukru. V chuti se mísí perfektně vybalancované aroma sladkého dřeva s hnědým cukrem a karamelkami. Této jedinečné chuti je dosaženo díky pečlivému výběru a blendování jednotlivých rumů z různých oblastí.

Ron de Jeremy XO
Sametový a svůdný Ron de Jeremy XO je ztvárněním neobyčejného života legendárního Rona Jeremyho. Skvělý rum, který se hodí na pomalé upíjení, posouvá jemnost, pro Ron de Jeremy specifickou, ještě o úroveň dál. Pečlivě vybrané rumy z Barbadosu, Trinidadu a Guyany zrály až 15 let v amerických dubových sudech, které se předtím používaly pro bourbon. Díky dlouhému zrání v nich rum získal jantarově zlatou barvu s červenými odstíny. Plné aroma zvýrazňují tóny dubu, ovoce a koření kontrastující s karamelizovanými ořechy a medem. Jedná se o opravdu komplexní a sofistikovaný rum, který dokazuje, že trpělivost přináší zásluhy.